Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Wonen en werken op het platteland

Terug naar het overzicht
WERKENDAM De Werken ong
/ Losse grond

Percelen cultuurgrond, kleigrond, gelegen aan De Werken te Werkendam. De totale geschatte grootte van de percelen cultuurgrond is ca. 15.78.42 ha.

De percelen cultuurgrond liggen in het buitengebied van het dorp Werkendam, maar zijn uitstekend bereikbaar vanaf De Werken in Werkendam. De Werken ligt ten noorden van het dorp Werkendam en gaat in westelijke richting over in Sleeuwijksedijk, in noordoostelijke richting over in Vijcie en in zuidoostelijke richting over in Monnikenhoef.

Werkendam is een dorp en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Gemeente Werkendam is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp Werkendam ligt centraal door diverse uitvalswegen, zoals de A27 en de A15 en ligt tussen de steden Gorinchem en Breda.


Tot 1950 was Werkendam een zelfstandige gemeente. Werkendam is vervolgens samengevoegd met de gemeente De Werken en Sleeuwijk, waar ook buurtschap Kille bij behoorde. In 1973 werd het dorp Nieuwendijk bij gemeente Werkendam gevoegd en in 1997 fuseerde de gemeente Werkendam met de gemeente Dussen tot de huidige gemeente Werkendam.

Specificaties
Hoofdfunctie Losse grond
Oppervlakte veldkavel 15 ha 78 a 42 ca
Losse grond
Type land Grasland
Grondsoort Klei

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over De Werken ong in WERKENDAM? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

Player wordt geladen...

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding