Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

OOSTERHOUT Ploegschaar 1

Eengezinswoning, vrijstaande woning

Vrijstaande villa met garage, 3 royale slaapkamers en een grote zolder met mogelijkheid om hier nog 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren!

Dit is de kans om een prachtig vrijstaand huis met grote tuin te bemachtigen in de populaire wijk de Contreie te Oosterhout! Prima alternatief voor zelfbouw, want de ontwikkelaar levert bij voorkeur maatwerk. De architectuur is bepaald, maar de indeling en afwerking zijn in overleg. De bouw is in maart 2019 gestart, dus hoe eerder dat we uw woonwensen kennen, hoe beter we daar nog op aan kunnen sluiten. Naar verwachting wordt de woning half 2020 opgeleverd.

De woning is standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een stelpost voor tegelwerk en sanitair. Doordat de bouw reeds gestart is, heeft de ontwikkelaar besloten om een extra funderingspaal te gaan boren, zodat er later nog een uitbouw van 2,40 meter gerealiseerd kan worden. De vrij op naam prijs wordt hierdoor verplicht met 1000 euro meerwerk verhoogd.

Deze woning is onderdeel van nieuwbouwplan 't Vrachels Erf. Nieuwbouwplan 't Vrachels Erf is gelegen aan de overzijde van deelplan De Watervlucht, globaal gezien aan de straten Gebint en Ploegschaar. Dit plan omvat een goede mix van woningtypen waarbij er tevens een ruime diversiteit in architectuur is.

Interesse?
Neem contact op met ons kantoor en plan een afspraak met ons in. De brochure en prijslijst van het project zijn op aanvraag beschikbaar, evenals de technische omschrijving en bouwtekeningen. Moeite met kopen van tekening? Ook daar hebben we een oplossing voor. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 166 m2
Overige inpandige oppervlakte 18 m2
Perceeloppervlakte 429 m2
Inhoud 658 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Mechanische ventilatie, frans balkon
Energie
Isolatie Volledig geïsoleerd
Warm water C.v.-ketel
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin 177 m2 (12m diep en 15m breed)
Ligging tuin Gelegen op het noord, bereikbaar via achterom
Garage Aangebouwde stenen garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Ploegschaar 1 in OOSTERHOUT? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding