Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

Woningmarkt: meer nieuw aanbod, aantal transacties stijgt iets

Het aanbod op de woningmarkt is sinds vorig jaar 9,9% gedaald en dat is minder hevig dan voorheen; er is zelfs weer iets meer aanbod dan een kwartaal terug. Het aanbod aan appartementen daalt vrijwel niet meer terwijl de aanboddaling voor vrijstaande en ook twee- onder-één-kap woningen boven de 13% ligt. De hoeveelheid nieuw aanbod dit kwartaal kent sinds langere tijd weer een stijging en wel van 9,2% naar 44.168 woningen. Vraagprijzen stijgen met nu 9,2% nog wel flink maar ook dat percentage is lager dan vorig jaar.

Lees verder
‘Er is een blijvende interesse in grond’

De vraag naar grond blijft groot, ziet Ard Klijsen van NVM. Niet alleen vanuit de landbouw, maar ook vanuit andere hoeken is er blijvende interesse. Aanbod is er ook van veehouders; van stoppers, uit noodzaak, maar ook om het bedrijf te verbeteren.

Lees verder
‘NVM Agrarisch & Landelijk-makelaars hebben veel te bieden’

Affiniteit met de agrarische sector is Ard Klijsen, makelaar-taxateur en voorzitter van de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk, met de paplepel ingegoten. En dat geldt voor veel NVM A&L-makelaars, vertelt Klijsen. “We kunnen agrarisch ondernemers dan ook als geen ander ondersteuning en advies bieden.”

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding