Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

Zonneparken groeien in agrarisch gebied

Om de klimaatdoelen te halen, neemt duurzame energieopwekking de komende decennia exponentieel toe. Op weg naar een CO2-vrije samenleving gaat ook ons landschap drastisch veranderen. Met windmolens, met zonnepanelen op huizendaken en gebouwen én in toenemende mate ook met grootschalige zonneparken in het agrarisch gebied. NVM-makelaars, gespecialiseerd in agrarisch en landelijk vastgoed, spelen een belangrijke begeleidende en adviserende rol tussen grondeigenaren en exploitanten van zonneparken.

Lees verder
Hogere opbrengst en snellere verkoop via Buitenstate

Wie zijn vrijstaande, landelijk gelegen woning verkoopt via een Buitenstate makelaar, krijgt niet alleen een hogere opbrengst, maar het huis verkoopt ook sneller en u krijgt beter advies. Cijfers uit Realworks, de grootste makelaarsdatabase in Nederland en onderdeel van de NVM, onderstrepen het: Buitenstate heeft als specialist in het buitengebied de afgelopen tien jaar een sterke positie opgebouwd.

Lees verder
Award voor Makelaardij Sierd Moll

Sierd Moll van het gelijknamige makelaarskantoor uit Gorredijk (Friesland) heeft gisteren de landelijke Buitenstate Award 2018 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de deelnemer die het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate het best weet te promoten en te benutten.

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding