Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

Prijsverschillen in landbouwgrond nemen komende jaren toe

ABN AMRO verwacht de komende jaren grotere prijsverschillen in landbouwgrond. Zowel het prijsverschil tussen meer en minder courante percelen neemt toe, als het prijsverschil tussen grasland en akkerbouwland. De prijs van grasland staat onder druk, terwijl de prijs van courant akkerbouwland licht stijgt.

Lees verder
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, vanaf dinsdag 26 t/m donderdag 28 november 2019 in de Evenementenhal Gorinchem te Gorinchem.

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) is het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers.

De beurs is geopend vanaf 13.00 tot 22.00 uur.

Lees verder
Grondprijs dit jaar 4,5% hoger

De gemiddelde prijs van landbouwgrond is in de eerste drie kwartalen van 2019 met 4,5% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vooral bouwland werd duurder.

De gemiddelde agrarische grondprijs in Nederland is in de eerste negen maanden van 2019 ruim 4,5% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Daarmee komt de gemiddelde prijs op € 61.500 per hectare, terwijl vorig jaar gemiddeld € 58.800 is betaald. In vergelijking met de eerste drie kwartalen van 2017 (€ 59.500) is dit 3% meer. Dat blijkt uit de meest recente gronddata die Boerderij ontving van het Kadaster.

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding