Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Wonen en werken op het platteland

Terug naar het overzicht
BREDA Hartelweg ong
/ Losse grond

Hartelweg te Breda


Een perceel cultuurgrond, zandgrond, met eenvoudige houten paardenstal van circa 4 x 3 m, gelegen aan/nabij de Hartelweg te Breda. Het perceel heeft een totale grootte van 8.000 m2.
Het perceel is momenteel in gebruik als grasland, weiland. Het perceel grond is gelegen in het buitengebied, ten noorden, van Breda en heeft een poort aan de straatzijde.

Ligging

De stad Breda is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. De gemeente Breda telde per 1 januari 2019 183.873 inwoners en was daarmee in grootte de derde gemeente van Noord-Brabant en de negende gemeente van Nederland. De stad bezit vanouds ook veel handel en industrie en ligt aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen.

Breda is omgeven door woonwijken en bedrijventerreinen.

Dichtstbijzijnde grote steden in Nederland zijn Tilburg, Roosendaal, Dordrecht en Bergen op Zoom en in Belgiƫ, Antwerpen en Turnhout. In of dichtbij de gemeente Breda liggen de dorpskernen Bavel, Effen, Prinsenbeek,
Teteringen en Ulvenhout, daarnaast Galder (in de gemeente Alphen-Chaam), Terheijden (in de gemeente Drimmelen) en Dorst (in de gemeente Oosterhout).
Breda is goed bereikbaar via de autosnelweg A16 vanuit Rotterdam, via de grensovergang Hazeldonk net over de grens van Belgiƫ, vanuit Utrecht over de A27 en vanuit Tilburg over de snelweg A58 richting Etten-Leur, Roosendaal en Zeeland. Tevens is de A59 (Zierikzee - Oss) nabijgelegen.

Specificaties
Hoofdfunctie Losse grond
Oppervlakte veldkavel 80 a
Losse grond
Type land Grasland
Grondsoort Zand

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Hartelweg ong in BREDA? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding