Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Wonen en werken op het platteland

Terug naar het overzicht
BREDA Oude Rijsbergsebaan ong
/ Losse grond

Oude Rijsbergsebaan te Breda
Een perceel cultuurgrond, zandgrond, gelegen nabij de Oude Rijsbergsebaan te Breda. De totale grootte van het perceel is 11.705 m2. Het perceel is momenteel in gebruik als grasland. Het perceel cultuurgrond is gelegen in het buitengebied van Breda.

Ligging
De stad Breda is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. De gemeente Breda telde per 1 januari 2019 183.873 inwoners en was daarmee in grootte de derde gemeen- te van Noord-Brabant en de negende gemeente van Nederland. De stad bezit vanouds ook veel handel en industrie en ligt aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen.

Breda is omgeven door woonwijken en bedrijventerreinen. Dichtstbijzijnde grote steden in Nederland zijn Tilburg, Roosendaal, Dordrecht en Bergen op Zoom en in Belgiƫ, Ant- werpen en Turnhout. In of dichtbij de gemeente Breda liggen de dorpskernen Bavel, Effen, Prinsenbeek, Teteringen, en Ulvenhout, daarnaast Galder (in de gemeente Alphen-Chaam), Terheijden (in de gemeente Drimmelen) en Dorst (in de ge- meente Oosterhout).
Breda is goed bereikbaar via de autosnelweg A16 vanuit Rot- terdam, via de grensovergang Hazeldonk net over de grens van Belgiƫ, vanuit Utrecht over de A27 en vanuit Tilburg over de snelweg A58 richting Etten-Leur, Roosendaal en Zeeland. Tevens is de A59 (Zierikzee - Oss) nabijgelegen.

Specificaties
Hoofdfunctie Losse grond
Oppervlakte veldkavel 1 ha 17 a 5 ca
Losse grond
Type land Grasland
Grondsoort Zand

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Oude Rijsbergsebaan ong in BREDA? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding