Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Wonen en werken op het platteland

Terug naar het overzicht
DUSSEN Diebracht ong
Prijs op aanvraag / Losse grond

Diebracht te Dussen

Een perceel landbouwgrond, kleigrond, gelegen aan de Diebracht te Dussen. Het betreft twee kadastrale percelen met een totale grootte van 56.400 m2. Momenteel zijn de percelen in gebruik voor het verbouwen van maïs. Het perceel grond is gelegen in het buitengebied, ten oosten, van Dussen en ligt tussen het dorp Dussen en het dorp Meeuwen, ten noorden van de provincialeweg N283 van Hank naar Wijk en Aalburg. Om het perceel liggend diverse sloten.

Ligging

Dussen is een landelijk gelegen dorp, deel uitmakend van de gemeente Altena, voorheen gemeente Werkendam, welke in 2019 is gefuseerd met gemeente Aalburg en gemeente Woudrichem. Het dorp staat vooral bekend om het fraaie kasteel Dussen.

De ligging van het dorp, welke veel eigen voorzieningen heeft, is gunstig. Binnen vijf minuten rijdt u naar de A27 (Breda-Utrecht) en desgewenst bent u in een half uur in ’s-Hertogenbosch. Dussen is gelegen in een gebied met veel water in de directe omgeving en heeft dan ook heeft haar eigen veerpontje naar Sprang-Capelle over de Bergsche Maas met diverse jachthavens.

Iets verderop, tussen Werkendam en Drimmelen ligt het prachtige natuurgebied De Biesbosch.

Specificaties
Hoofdfunctie Losse grond
Oppervlakte veldkavel 5 ha 64 a
Losse grond
Type land Bouwland
Grondsoort Klei

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Diebracht ong in DUSSEN? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding