Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Wonen en werken op het platteland

Terug naar het overzicht
OOSTEIND Provincialeweg 170 A
Prijs op aanvraag / Overig agrarisch

Provincialeweg te Oosteind

Een perceel grond met opslagloods, tuin en paardenbak, gelegen nabij Provincialeweg 170 te Oosteind. De totale grootte van het perceel is 5.027 m2. Het perceel is gelegen in het buitengebied van Oosteind. De schuur is in het verleden met vergunning gebouwd, maar het perceel heeft geen bouwvlak in het bestemmingsplan buitengebied.
Gezien de bestemming is het momenteel niet mogelijk om een woning op het perceel bij te bouwen. In de koopovereenkomst zal een nabetalingsregeling opgenomen worden welke van toepassing is in het geval de koper toestemming krijgt voor het bouwen van een woning.


Ligging

Oosteind is een dorp in de gemeente Oosterhout, in de provincie Noord-Brabant.

Het is een lintdorp tussen Oosterhout en Dongen.

Oosteind is goed bereikbaar via de A27 en ligt op circa 15 autominuten afstand van Breda.


In de nabijheid van dit object hangt een hoogspanningsleiding. Dit gaat mogelijk veranderen / vervallen door nieuwe plannen van TenneT.
Voor meer informatie kunt u kijken op onderstaande websites:
https://www.zuid-west380kv.nl
https://www.tennet.eu/nl/ons-hoogspanningsnet/onshore-projecten-nederland/ zuid-west-380-kv-west/


Opslagloods

De opslagloods, schuur, is omstreeks 2006/2007 gebouwd met vergunning en is opgetrokken met betonelementen en een betonnen vloer. De schuur is voorzien van een met betonpannen bedekt zadeldak met houten dakbeschot en houten spanten, asbestvrij. De vliering heeft een houten constructie.

De schuur is te bereiken vanaf het grindpad, welke loopt vanaf de weg. Onder het grindpad voor de loods bevindt zich een betonnenvloer. Echter is het de bedoeling dat er voor de nieuwe eigenaar een nieuwe inrit vanaf de weg bij de gemeente wordt aangevraagd, omdat het huidige grindpad enkel in overleg met de buren in gebruik is door de huidige eigenaar gezien de huidige eigenaar familie is van de buren.

De stenen kozijnen zijn ingezet met enkelglas.

De schuur heeft vier groepen. Als nutsvoorzieningen heeft de schuur elektra (vanaf de buren). Koper dient de nuts-aansluitingen nieuw aan te vragen.

Naast de deur aan de voorzijde van de schuur, is de schuur aan de linkerzijde voorzien van een elektrische overheaddeur.


Perceel grond met tuin en paardenbak

Op het perceel grond bevindt zich achter de schuur ook nog een tuin en paardenbak.

Indien een kandidaat koper enkel interesse heeft tot aankoop van alleen het perceel grond, is dit ook mogelijk. Echter dient de kandidaat koper dan wel zelf zorg te dragen voor de kadastrale splitsing.

In de tuin zijn diverse planten/fruitbomen aanwezig.

De paardenbak met wit zand boven heeft een grootte van circa 38 meter x circa 17 meter.

Specificaties
Hoofdfunctie Overig agrarisch
Oppervlakte huiskavel 50 a 27 ca

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Provincialeweg 170 A in OOSTEIND? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding