Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

DEN HOUT Vrachelsestraat 50

Eengezinswoning, vrijstaande woning

Wonen aan de Vrachelsestraat te Den Hout is een gevoel van vrijheid, lekker genieten van de fluitende vogeltjes, wandelen over de paden in de directe omgeving.

Middels een oprijlaan is deze vrijstaande Buitenstate bereikbaar. De woning is gebouwd omstreeks 1985, voorzien van een betonnen begane grondvloer en cellenbeton element verdiepingsvloer. De spouwmuren zijn voorzien van circa 20 cm isolerende cellenbeton en de noordzijde is voorzien isolatie, het zadeldak is gedekt met Unidek circa 10 cm isolatieplaten* en pannen. De Weru kunststof kozijnen zijn ingezet met dubbel glas. De draaikiepramen zijn (deels) voorzien van horren (met uitzondering van de kantoor-/multifunctionele ruimte) en hand bedienbare rolluiken. Zowel de keuken, eetkamer en zitkamer, als mede werkkamer/ multifunctionele ruimte kunnen verwarmd worden door: Batirad elektrische hoofdverwarming (circa 6 uur stoken= circa 24 uur warmte) van Heat Save.

Deze woning dient gemoderniseerd te worden, maar dat biedt mogelijkheden om er uw eigen droomhuis van maken!

* Onder invloed van het weer zijn er spanningsgeluiden vanuit het dak hoorbaar. Koper is hiermee bekend en akkoord en vrijwaart verkoper voor elke mogelijke vorm van aansprakelijkheid in deze. Uiteraard wordt koper door verkoper in de gelegenheid gesteld om een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren, zulks indien koper dat wenst.

Indeling
Achter de voordeur bevindt zich de entree met garderobe. De entree geeft toegang tot de werkkamer/multifunctionele ruimte, de woonkamer, de keuken met eetkamer, de provisiekast en de inpandige dubbele garage. Middels enkele treden is de toiletruimte bereikbaar. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met een staand toilet, een fonteintje, kunststof schroten plafond. Op de vloer ligt vinyl.

Werkkamer/ Multifunctionele ruimte
Deze ruime kamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Er is veel lichtinval door de grote raampartijen. De kamer is afgewerkt met stucwerkwanden en -plafond, op de vloer ligt vloerbedekking. Deze ruimte is momenteel in gebruik als kantoor, maar kan eveneens gebruikt worden als hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen!

Woonkamer
De woonkamer is knus ingericht met een mooie Scandinavische allesbrander van het merk Dovre centraal in de woning. De woonkamer is afgewerkt met deels stucwerkwanden en een granolwand en een stucwerkplafond. Op de vloer ligt vloerbedekking. De deuren aan de voorzijde van de woning geven toegang tot het deels overdekte terras dat op het zuiden is gelegen.

Woonkeuken
De woonkeuken is ruim bemeten en is ingericht met een keukenblok in een U-opstelling dat is voorzien van een barretje. Verder is de keuken ingericht met diverse boven- en onderkastjes, een spoelbak, koel-/vriescombinatie (AEG 2015), oven met grillfunctie (Atag 2006), keramische kookplaat (2016) en afzuigkap.

Eetkamer
De woonkamer en keuken staan in open verbinding met de eetkamer. Deze prettige ruimte is qua afwerking nagenoeg gelijk aan de woonkamer. Ook vanuit de eetkamer is er mooi uitzicht over de tuin en naastgelegen ecologische verbindingszone.

De eerste verdieping
De eerste verdieping is middels een open hard houten trap toegankelijk. De overloop is voorzien van vloerbedekking en een kunststof schroten plafond. Vanuit de overloop zijn drie slaapkamers bereikbaar evenals de badkamer met nog een vierde slaapkamer.

Slaapkamer I
Deze (slaap)kamer is aan de linkerzijde van de woning gelegen, boven de garage. Deze kamer is later ingebouwd, de vloer is niet geïsoleerd. Het betreft een ruim bemeten kamer met stucwerkwanden (bij het schuine deel zijn de geïsoleerde dakplaten in zicht). Op de vloer ligt vloerbedekking en er is een inbouwkast aanwezig.

Slaapkamer II
Slaapkamer II is aan de rechterzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van een dakkapel en een vaste kast. Deze slaapkamer is afgewerkt met stucwerkwanden, een kunststof schroten plafond en een laminaatvloer.

Slaapkamer III
Ook deze slaapkamer bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en is voorzien van deels stucwerkwanden en deels kunststof schroten wanden, evenals een kunststof schroten plafond. Op de vloer ligt laminaat. Vanuit deze kamer is een tweede ruime kamer bereikbaar, die thans als berging dient, maar ook in gebruik genomen kan worden als inloopkast.

Slaapkamer IV
De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is bereikbaar via de badkamer. Vanuit deze kamer is er een prachtig uitzicht over de voortuin. Zowel de wanden als het plafond zijn voorzien van stucwerk. Op de vloer ligt vloerbedekking. Verder is deze kamer ingericht met twee grote inbouwkasten en inbouwspotjes.

De badkamer
De badkamer is deels betegeld, op de vloer ligt linoleum. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet, bidet en een wastafelmeubel. Tevens is er een aansluiting voor een urinoir. Er is een Velux dakraam aanwezig.

Wasruimte
Tussen de badkamer en slaapkamer I is de wasruimte gelegen. Hier bevinden zich een wasmachine-aansluiting en een wastafel.

De dubbele garage
De twee elektrisch bedienbare deuren betreffen de toegangsdeuren naar de inpandige dubbele garage. Hier bevinden zich een wateraansluiting, een boiler en de meterkast.

Het vrijstaande bijgebouw
Achter op het perceel is een vrijstaand bijgebouw gesitueerd dat is gebouwd in 2012. Dit gebouw geeft het object niet alleen een fraai aangezicht, maar biedt wellicht ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld gastenverblijf of beroep aan huis.

De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer van hout. De geïsoleerde kap is gedekt met zwarte dakpannen. De muren zijn, naast de 10 cm cellenbeton met 10 cm isolatie, deels opgetrokken met Zweedse rabatdelen. Het gastenverblijf is zowel beneden als op de eerste verdieping voorzien van een laminaatvloer en stucwerkwanden. De kunststofraampartijen, met dubbel glas en met uitneembare horren zorgen voor voldoende lichtinval.

Op de begane grond is dit bijgebouw onder andere ingericht met een knusse kamer met sfeervolle gaskachel, een open keuken (rechte opstelling) en een badkamer met douche en een toilet!

Tevens is er een garagegedeelte met een handmatig bedienbare overheaddeur. Er bevindt zich hier een meterkast met 8 groepen. Tevens is hier een gas-wandkachel aanwezig.

Middels een vaste houten trap is vanuit de kamer de eerste verdieping bereikbaar alwaar zich een royale overloop en twee ruime slaapkamers bevinden.

Het fantastische buitenleven!
Heerlijk genieten van een fantastische tuin en privacy!
Rondom deze Buitenstate woning ligt een tuin waar u kunt genieten van sfeer, ruimte,
comfort!

De voortuin heeft een diversiteit aan planten en struiken. De tuin is met zorg aangelegd en wordt eveneens keurig onderhouden. In de tuin is het heerlijk vertoeven en tot rust komen!

De dubbele garage
De twee elektrisch bedienbare deuren betreffen de toegangsdeuren naar de inpandige dubbele garage. Hier bevinden zich een wateraansluiting, een boiler en de meterkast.

Het kerkdorp Den Hout, ten noordwesten van Oosterhout, wordt gedomineerd door een opvallend langgerekte, driehoekige open ruimte: de zogenaamde Houtse Heuvel. Deze hooggelegen heuvel is zeer waarschijnlijk ontstaan als een verzamelplaats voor vee en is een uniek verschijnsel in Nederland. Hij is namelijk nog altijd in het gemeenschappelijke bezit van de circa zestig omwonenden. De nederzetting dateert oorspronkelijk uit de Middeleeuwen en is mogelijk ouder dan Oosterhout. In de loop van de 19e en het begin van de 20e eeuw werd de bebouwing verdicht en uitgebreid, waardoor het agrarische karakter van het dorp in zekere mate verloren ging.

De bebouwing rondom de heuvel is karakteristiek voor de sociaaleconomische en religieuze ontwikkelingen van het gebied. De oostelijke zijde van de heuvel kent een concentratie van gebouwen van religieuze aard. Kerk en bijbehorende gebouwen werkten doorgaans als een magneet op de komst van niet-agrarische functies als winkels en horeca.
Door de centrale ligging, zijn de steden ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Breda vanuit Den Hout goed te bereiken via de Rijksweg A27, de A59 en de A2. Het centrum van Oosterhout met al haar voorzieningen bereikt u in enkele minuten, evenals het centrum van Breda.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 223 m2
Overige inpandige oppervlakte 149 m2
Perceeloppervlakte 3.615 m2
Inhoud 1.122 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Dakraam, rolluiken, rookkanaal
Energie
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Warm water Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuin Achtertuin, voortuin, tuin rondom
Achtertuin 44 m2 (6m diep en 8m breed)
Garage Inpandige garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Vrachelsestraat 50 in DEN HOUT? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding