Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

VLIJMEN Wolput 96

€ 475.000,- k.k. / Eengezinswoning, vrijstaande woning

Een woning met mogelijkheden!
Middels een oprijlaan is deze royale vrijstaande woning met ruime schuur bereikbaar. Het object betreft een voormalige tuinderij en heeft een agrarische bestemming.

De vrijstaande woning is op terp gebouwd omstreeks 1977 en opgetrokken met spouwmuren. Het zadeldak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn deels ingezet met dubbelglas. De begane grondvloer is van beton. De verdiepingsvloer is deels van beton, het gedeelte boven de woonkeuken is van hout. Deze vrijstaande woning dient gemoderniseerd te worden, maar dat biedt mogelijkheden om er uw eigen droomhuis van maken!

Agrarische bestemming
Dit object heeft een agrarische bestemming. Voor de bestemmingsplantechnische (on)mogelijkheden, verwijzen wij u naar RuimtelijkePlannen. Op aanvraag is bij ons meer informatie verkrijgbaar.

Beknopte indeling
Op de begane grond is deze royale vrijstaande woning onder andere ingedeeld met een entree, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime overloop, nog 3 royale slaapkamers, een badkamer en een bergkast. Vanuit de grootste slaapkamer op de verdieping is nog een extra bergkamer bereikbaar, die zo groot is dat deze eveneens als inloopkast gebruikt kan worden.

Achterom
Zoals kenmerkend voor het Brabantse platteland, treedt u de woning binnen aan de achterzijde van de woning, waar u binnenkomt in het portaal. Het portaal geeft toegang tot de toiletruime, de keuken en de bijkeuken met doucheruimte. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met een staand toilet. De wastafel treft u aan in het portaal.

De bijkeuken
De bijkeuken is deels betegeld voorzien van stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Hier bevindt zich een schrobputje, toegangsdeur naar de achtertuin, een wasgoedaansluiting en de doucheruimte. De doucheruimte is eveneens deels betegeld.

De woonkeuken
De woonkeuken is aan de opritzijde gesitueerd en is voorzien van een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, een stucwerkplafond met inbouwspotjes en twee inbouwkasten. De grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. De woonkeuken is ingericht met een rechte opstelling, eikenhouten boven- en onderkastjes, een oven, een spoelbak, een keramische kookplaat (ongeveer 2 jaar oud) en een afzuigkap. Er is een prachtig uitzicht over de naastgelegen weilanden en velden!

Entree
Achter de voordeur bevindt zich de entree met toegang tot de meterkast, de woonkeuken, de woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, de bijkeuken en de vaste houten trap naar de eerste verdieping. De entree is voorzien van schoonmetselwerkwanden, een travertin vloer en een schuurwerk plafond.

De woonkamer
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is ruim van formaat. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van deels schoonmetselwerkwanden, deels stucwerkwanden en een stucwerkplafond met een sierlijst. Er is een grote open haard aanwezig (thans niet in gebruik).

De begane grond heeft meer te bieden…

Slaapkamers I en II
De twee slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, structuurverf wanden en een stucplafond met een sierlijst. Slaapkamer I en II zijn nagenoeg gelijk aan elkaar echter is slaapkamer I ruimer bemeten. Deze kamers kunnen ook worden gebruikt als een speelkamer voor de kinderen of als kantoorruimte.

De badkamer
De badkamer op de begane grond is deels betegeld en is ingericht met een ligbad, een wastafel en een toilet. Het plafond is afgewerkt met stucwerk.

De eerste verdieping
De ruime overloop op de eerste verdieping is afgewerkt met vloerbedekking, structuurverfwanden en een schuurplafond.

Slaapkamer III met ruime bergkamer
Slaapkamer III is de grootste slaapkamer op de verdieping. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en een tuimelraam. In deze slaapkamer bevindt zich de cv-ketel (bouwjaar circa 1977) van het merk Ferroli evenals de boiler. Hier zijn asbestplaten aanwezig. Zowel in de slaapkamer als in de bergkamer zijn de houten spanten mooi in het zicht.

De aangrenzende bergkamer is boven de keuken gesitueerd en is voorzien van een houten verdiepingsvloer. Tevens bevinden zich hier 2 eenvoudige dakramen en een bergluik. Van deze bergkamer is een hele mooie inloopkast te maken!

Slaapkamers IV en V
Deze slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van de woning en zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. De schuine zijden van beide kamers zijn afgewerkt met gipsplaten, er is een schuurwerkplafond en op de vloer ligt vloerbedekking. De kamers hebben bergruimte achter de knieschotten. Prima kamers van fijn formaat.

De badkamer
De badkamer op de verdieping is geheel betegeld en ingericht met een douche, een staand toilet, een wastafel en een dakvenster. Naast de badkamer bevindt zich nog een ruime vaste kast.

Vrijstaande schuur
Middels een oprit, die is bestraat met betonklinkers, is de vrijstaande schuur bereikbaar.
De schuur is opgetrokken met een stalen constructie, (geïsoleerde) spouwmuren, en is gedekt met asbestgolfplaten die met dupanel zijn onderlaten. De stalramen zijn van beton. De vrijstaande schuur is aangesloten op water en elektra (krachtstroom) en er is een gasgestookte heater aanwezig. De schuur is voorzien van een betonvloer en is ingedeeld in twee delen. Het rechter schuurgedeelte geeft toegang tot de houten vliering. Het linker gedeelte geeft toegang tot een voormalige koelcel en een bergruimte. De pomp die daar staat is defect.

De verzorgde tuin rondom
Rondom de vrijstaande woning is een fijne tuin aangelegd; een mooi gazon, diverse bomen en struiken en een terras aan de achterzijde van de woning.

Vlijmen en omstreken
De gemeente Vlijmen is per 1 januari 1997 samen met de gemeenten Drunen en Heusden opgegaan in de fusiegemeente Heusden. Het dorp Vlijmen heeft ongeveer 14.345 inwoners. Het centrum bevat een grote variëteit aan winkels en horecagelegenheden. De gemeente kent een rijk verenigingsleven. Het voorzieningenaanbod op het gebied van sport, zorg en recreatie is goed, evenals het onderwijs. De woning aan de Wolput 96 is direct naast de Rijksweg A59 (‘s-Hertogenbosch – Waalwijk) gelegen.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 214 m2
Perceeloppervlakte 2.660 m2
Externe bergruimte 514 m2
Inhoud 962 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Dakraam, tv kabel, rookkanaal
Energie
Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Warm water Gasboiler eigendom
Buitenruimte
Ligging Aan drukke weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom
Achtertuin 415 m2 (20m diep en 21m breed)
Garage Vrijstaande stenen garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Wolput 96 in VLIJMEN? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht