Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

DORDRECHT Merwelanden 15

€ 75.000,- k.k. / Eengezinswoning, vrijstaande woning

<< DE KIJKMOMENTEN ZIJN VOORBIJ, BEZICHTIGEN IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK. INDIEN U INTERESSE HEEFT, KUNT U UW GEGEVENS OP ONZE RESERVELIJST LATEN ZETTEN. MOCHT ER ONVERHOOPT GEEN VERKOOP VOLGEN UIT DE EERSTE LICHTING KIJKERS, ZULLEN WIJ U NADER INFORMEREN. >>

RECREATIEWONING OP ERFPACHTGROND! THANS NOG EEN AGRARISCHE BESTEMMING. NIET GESCHIKT VOOR PERMANENTE BEWONING!

Unieke kans!

’s Morgens wakker worden en de vogeltjes horen fluiten. Genieten van de rust en de ruimte met een prachtig uitzicht over de Merwede en boomgaarde. Dit zomerhuis biedt mogelijkheden!

Deze recreatiewoning is alleen per boot bereikbaar en meet een inhoud van circa 617 m3 op een perceel van circa 1.657 m2 (erfpacht!). Deze woning is voorzien van houten kozijnen en (deels op de begane grond) van houten vloeren. De woning (gemeentelijk monument) verkeert in matige staat en dient te worden gerenoveerd. Hierdoor kunt u er wel uw droomvakantiehuis van maken!

U treedt de recreatiewoning binnen via de entree, welke toegang geeft tot de hal. Beide ruimten zijn voorzien van een terrazzovloer, deels lambriseringwanden en deels stucwerkwanden en een schrotenplafond. De hal geeft u toegang tot de kelderkast en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld, behangwanden en een schrotenplafond en is voorzien van een vast toilet, fonteintje, radiator.

Vanuit de hal treedt u de woonkamer binnen en deze biedt u een fantastisch uitzicht! De grote raampartijen zowel aan de voor- als achterzijde en de zijkant zorgen voor voldoende licht in de kamer. De woonkamer is deels voorzien van schoon metselwerk en deels van behangen wanden, op de vloer ligt vloerbedekking en er is een vaste kast aanwezig.
De open haard brengt sfeer in de woonkamer.

Vanuit de hal is ook de keuken bereikbaar. De keuken is deels betegeld en deels behangen, op vloer ligt vloerbedekking. Het keukenblok is eenvoudig te noemen met een aluminium werkblad en boven- en onderkastjes. Tevens is er een radiator aanwezig. Achter de keuken is een bijkeuken gelegen met een betegelde vloer en stucwerkwanden. Er is een aansluiting voor het witgoed aanwezig. Tevens is deze ruimte voorzien van een radiator. Achter de bijkeuken bevinden zich de kelder en een aangebouwde berging, waar de oliegestookte verwarmingsinstallatie aanwezig is.

Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, badkamer, een bergkamer en drie slaapkamers.

De badkamer heeft deels betegelde wanden en deels stucwerkwanden. De badkamer is ingericht met een ligbad en een wastafel. Middels een luik is een kleine vliering bereikbaar. Onbekend is of dat deze begaanbaar is.

Slaapkamers: 1 en 2 zijn zowat gelijk aan elkaar. Beide kamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een radiator. Wat verschillend is zijn de vaste kasten, in slaapkamer 1 zijn er twee vaste kasten aanwezig en slaapkamer 2 heeft een vaste kast. Slaapkamer 3 is ruimer bemeten dan slaapkamer 1 en 2. Ook slaapkamer 3 is voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. Deze slaapkamer heeft twee radiatoren en drie vaste kasten. Tevens heeft deze slaapkamer twee openslaande deuren met toegang tot een klein balkon waar u kunt genieten van het uitzicht over het prachtige natuurgebied! De bergkamer is in twee ruimten opgesplitst en voorzien van een mogelijk asbesthoudend zeil op de grond, houten dakbeschot, dakkapel. Er is in een radiator aanwezig en een vaste kast.

Rondom deze woning is de tuin fraai voorzien met diverse (fruit)bomen, struiken, planten, een groot gazon. U kunt hier tot in de late uren genieten!

Zoals omschreven vindt de verkoop per inschrijving plaats en zal de grond in erfpacht uitgegeven worden.

RECREATIEWONING OP ERFPACHTGROND! THANS NOG EEN AGRARISCHE BESTEMMING. NIET GESCHIKT VOOR PERMANENTE BEWONING!

<< DE KIJKMOMENTEN ZIJN VOORBIJ, BEZICHTIGEN IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK. INDIEN U INTERESSE HEEFT, KUNT U UW GEGEVENS OP ONZE RESERVELIJST LATEN ZETTEN. MOCHT ER ONVERHOOPT GEEN VERKOOP VOLGEN UIT DE EERSTE LICHTING KIJKERS, ZULLEN WIJ U NADER INFORMEREN. >>

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Woonoppervlakte 143 m2
Overige inpandige oppervlakte 16 m2
Perceeloppervlakte 1.657 m2
Inhoud 617 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 4
Energie
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming Open haard
Buitenruimte
Ligging Aan water, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Geen garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Merwelanden 15 in DORDRECHT? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding