Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Schotse Hooglandersstraat 19 5165 AC WASPIK

€ 200.000 v.o.n.
Schotse Hooglandersstraat 19  5165 AC WASPIK Schotse Hooglandersstraat 19  5165 AC WASPIK Schotse Hooglandersstraat 19  5165 AC WASPIK Schotse Hooglandersstraat 19  5165 AC WASPIK
Perceel 465 m²
Inhoud 0m³
Woonopp. -
Slaapkamers 0
Bouwjaar -
Bestaande bouw

Schotse Hooglandersstraat 19 WASPIK

Realiseer uw eigen droomwoning!

Heeft u als droom zelf een vrijstaande woning te bouwen? En dat het liefst in een ruimtelijke omgeving en toch in de nabijheid van alle benodigde faciliteiten? Dan attenderen wij u graag op deze kavel in Waspik!
Op deze bouwkavel met een grootte van circa 465 m2 gelegen aan de Schotse Hooglandersstraat te Waspik heeft u de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande, duurzame woning te realiseren. Het perceel is onbebouwd, wordt in huidige staat verkocht en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van één duurzame, vrijstaande woning. Het perceel ligt op een fijne locatie; op fietsafstand van het centrum, nabij alle benodigde voorzieningen en op korte afstand van uitvalswegen.

De vrijstaande woning met bijgebouwen dient overeenkomstig de regels van het bestemmingsplan te worden gerealiseerd. De goot- en bouwhoogte van de toekomstige woning bedraagt op basis van deze regels maximaal 4 meter en respectievelijk 9 meter. De woning en garage dienen uit baksteen te worden opgetrokken en gedekt te worden met dakpannen.

De bouwkavel heeft een bieden vanaf prijs van 200.000,- euro v.o.n.
Voor nadere informatie is er een informatieset beschikbaar.

Staat van de onroerende zaak/ Gebruik
Koper verklaart bekend te zijn met de huidige staat van het verkochte. Hij aanvaardt alle in verband daarmede aanwezige, voorzienbare of te verwachten tekortkomingen/gebreken van het onroerend goed. Een eventuele bebouwing komt geheel voor rekening en risico van koper, evenals het geheel of gedeeltelijk ontbreken van één of meer eigenschappen voor normaal gebruik, ook indien daarvan pas ten tijde van de bouw blijkt. De gevolgen van het aanvragen en verkrijgen of het niet verkrijgen van vergunningen, toestemmingen, vrijstellingen, ontheffingen e.d. die met de nieuwbouw te maken hebben, komen eveneens geheel voor rekening en risico van koper. Voor zover koper voornemens is de onroerende zaak te gebruiken in afwijking van het normale gebruik, dient koper voor zijn eigen rekening en risico voor de benodigde vergunningen, ontheffingen en dergelijke zorg te dragen. De gevolgen van het aanvragen en verkrijgen of het niet verkrijgen van vergunningen, toestemmingen, vrijstellingen, ontheffingen e.d., komen eveneens geheel voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopovereenkomst en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbre- ken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Koper wordt geacht zich op de hoogte te hebben gesteld/heeft zich op de hoogte gesteld van het vigerende bestemmingsplan en overige regelgeving en gepubliceerde voorstellen tot aankondiging en/of wijziging daarvan bij betreffende overheidsinstanties, dan wel regelgeving en openbaar gepubliceerde voorstellen welke de bestemming en/of het gebruik kunnen/zullen beïnvloeden, met betrekking tot het gekochte en haar omgeving.

Bestemmingsplanbepalingen
In het (voorontwerp) bestemmingsplan zijn bepalingen/verplichtingen ten aanzien van de onroerende zaak opgenomen. Koper neemt onvoor- waardelijk alle verplichtingen over welke van toepassing zijn op de onroerende zaak zoals genoemd in het (voorontwerp) bestemmingsplan (waaronder tevens begrepen het landschappelijk inpassingsplan) en is aansprakelijk voor eventueel door het bevoegd gezag opgelegde boe- tes indien door koper niet voldaan wordt/is aan de voorwaarden. Koper en verkoper komen hierbij overeen dat voornoemde bepalingen in de leveringsakte door de notaris opgenomen dienen te worden als een kettingbeding en geven hierbij de notaris opdracht om vorenstaande als kettingbeding vast te leggen in de akte van levering, op de wijze zoals de notaris zulks wenselijk acht.

Nutsvoorzieningen/omgevingsvergunning/ontsluiting
Koper koopt het bouwterrein in de staat waarin het zich bevindt tijdens het ondertekenen van deze koopovereenkomst. De kosten en risico’s van aansluiting op nutsvoorzieningen en riolering zijn voor rekening van koper, evenals alle andere kosten en gemeentelijke voorwaarden en risico’s zoals voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning en voor ontsluiting op de openbare weg.

Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
verkocht
Bouwjaar
Onbekend
Vraagprijs
€ 200.000 v.o.n.
Woonopppervlakte
-
Perceeloppvervlakte
465 m²
Inhoud
0 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Voorzieningen
-

Energie

Energielabel
-
Isolatie
-
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.