Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Korenbocht, De Brugwachter ong 4904 EZ OOSTERHOUT

€ 610.000 v.o.n.
Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT Korenbocht, De Brugwachter  ong 4904 EZ OOSTERHOUT
Perceel -
Inhoud 351m³
Woonopp. 117 m²
Slaapkamers 2
Bouwjaar -
Bestaande bouw

Korenbocht, De Brugwachter ong OOSTERHOUT

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland De Zwaaikom. Het eiland wordt omsloten door het Wilhelminakanaal en De Zwaaikom met haven. Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in De Zwaaikom.

Plan De Brugwachter bevindt zich aan de zuidelijke rand van het eiland De Zwaaikom. Hier geniet u in alle rust van het stadsleven in Oosterhout. Via de toekomstige brug bent u in slechts enkele minuten in het centrum van Oosterhout. Deze unieke locatie biedt een prachtig uitzicht het aangrenzende Wilhelminakanaal waar divers scheepvaartverkeer passeert, van plezierjachten tot binnenvaartschepen. Het eiland De Zwaaikom dankt zijn naam aan de plek waar scheepvaart kan keren, aan de oostkant van het eiland. Door de aanleg van veel groen en diverse wandelpaden, is het overal op het eiland heerlijk verblijven. Het eiland De Zwaaikom krijgt een divers woningaanbod, van appartementen tot grondgebonden woningen.

Bouwnummer 18
Dit ruime appartement is centraal gelegen in het gebouw en heeft een zeer gunstige indeling. De living is een royale ruimte en grenst direct aan het balkon. Hier geniet u van het unieke uitzicht op het Wilhelminakanaal. Er zijn diverse keukenopstellingen mogelijk. Het riante balkon is op het westen is circa 16 m2 groot biedt meer dan voldoende ruimte om van de zon te genieten. Woningtype Gangboord beschikt over twee ruime slaapkamers. De badkamer heeft de mogelijkheid voor een douche, ligbad, toilet en twee wastafels. Aan de hal grenzen nog een separate toiletruimte en een berging met wasmachine aansluiting.

De Brugwachter
Luxe en comfort komen samen in dit prachtige gebouw met 22 appartementen: De Brugwachter. De appartementen van De Brugwachter liggen direct aan het water rond het Eiland. Vanaf uw appartement kijkt u uit op het Wilhelminakanaal en de Wilhelminabrug met bijbehorende sluis. Het gevoel van ruimte en vrijheid. Wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid.

Op de eerste woonlaag bevindt zich één royaal appartement: type Brug. Type Brug komt vanwege zijn bijzondere ligging maar één keer voor in het gebouw. U kijkt hier vanaf de eerste woonlaag direct uit op het Wilhelminakanaal. Op de eerste woonlaag bevindt zich ook de centrale entree met de postvakken van alle appartementen.

De tweede tot en met de achtste woonlaag van het appartementengebouw hebben dezelfde woonruimteverdeling. Op elke woonlaag bevinden zich drie appartementen met de woningtypes Bakboord, Gangboord en Stuurboord. Alle woonlagen zijn vanuit de parkeergarage en de entree zowel met de lift als trap bereikbaar. Elk appartement beschikt over een uniek uitzicht op de omgeving.

De oppervlaktes zijn gebaseerd op de basis verkooptekeningen. In het gebouw zijn 22 bergingen en 18 parkeerplaatsen gesitueerd. Op het buitenterrein zijn eveneens 18 parkeerplaatsen voorzien. Elk appartement heeft een eigen berging en ten minste één parkeerplaats. De verdeling van de parkeerplaatsen is te zien in de tabel op pagina 40. Vraag naar de verkooptekeningen voor een compleet overzicht van de parkeersituatie.

Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
beschikbaar
Bouwjaar
vanaf 2021 tm 2030
Vraagprijs
€ 610.000 v.o.n.
Woonopppervlakte
117 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
351 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
-
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd, kierdichting, hr glas
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.