Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Het kopen van een huis of B.O.G.

Een woonhuis of zakelijk vastgoed kopen is een ingrijpende financiële beslissing. De makelaars die bij Klijsen in dienst zijn, zijn specialisten op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed. Het spreekt voor zich dat uw belangen goed en in vertrouwen behartigd worden.

Veilig aankopen met behulp van uw makelaar

Of u een starter bent, of al eerdere ervaringen heeft opgedaan op de onroerendgoedmarkt; een woning of juist een agrarisch bedrijf of bedrijfspand kopen met behulp van een aankoopmakelaar geeft altijd een veilig gevoel. Veel vragen en onzekerheden die op u als toekomstige koper afkomen, zullen u door uw makelaar ontnomen worden. Denkt u bijvoorbeeld aan de bouwkundige staat van het onroerend goed en het bekijken van vergelijkbare objecten in de omgeving! En is de vraagprijs van het huis, appartement of het kantoorpand wel in verhouding met de staat van onderhoud? 

Zoekopdracht

Een aankoopopdracht start vaak met een zoekopdracht. U maakt uw wensen kenbaar aan ons en u wordt op de hoogte gehouden van ons eigen (woning)aanbod en het aanbod van collega-makelaars. Deze service is gratis!

Inschrijven als zoeker

Aankoopopdracht

Bij een aankoopopdracht regelt onze makelaar onder andere brochures van de door u geselecteerde objecten en maken wij afspraken om de panden samen met u te gaan bezichtigen.

Indien u de vastgoedmarkt zelf heeft doorzocht en u zelf uw ideale stekje heeft gevonden, maar niet weet wat de volgende stap is, kunt u ons tevens inschakelen. Eén van onze vastgoedexperts gaat ook dan met u mee om het object te bekijken en begeleidt u verder tijdens het kooptraject.

Waardering

Als u uw droomhuis, hét bedrijf of zakelijke pand gevonden heeft, wilt u natuurlijk de exacte waarde weten. Klijsen heeft zowel Register Makelaars-Taxateurs, die lid zijn van de NVM op het gebied van Wonen en Agrarisch & Landelijk Vastgoed, als een Rentmeester, die lid is van de NVR, in dienst. Nadat u een juist inzicht in de waarde heeft verkregen en een advies heeft gekregen van onze makelaar, kunt u besluiten om een bod uit te brengen. Gedurende het navolgende aankooptraject zult u op een deskundige manier begeleid worden.

In een persoonlijk gesprek met u zullen wij u nader uitleggen wat de begeleiding tijdens het aankooptraject verder inhoudt.

Meer info?

Indien u graag meer informatie wenst over het aankopen van een woning of over onze dienstverlening, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of het aanvraagformulier aankoopopdracht invullen.