Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Woningen in het buitengebied

In 2009 is het label Buitenstate geboren. Buitenstate is een samenwerkingsverband tussen een select gezelschap NVM-makelaars, gespecialiseerd in Agrarisch & Landelijk Vastgoed, en richt zich op bemiddeling bij de aan- en verkoop van huizen in het buitengebied.

Wij zijn hier vanaf het prille begin bij betrokken en zien Buitenstate uitgroeien tot een steeds krachtiger wordende formule.

Aanvraagformulier Buitenstate

Buitenstate? 

Buitenstate staat voor wonen en werken in het buitengebied, waarbij ruimte en rust de kernwoorden zijn. 

Aan onderstaande kenmerken is een potentiële Buitenstate te herkennen. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag het pand als Buitenstate worden aangemerkt:

  • Ligging buiten de bebouwde kom
  • Aan alle zijden vrijstaand
  • Meer dan 1.000 m2 perceelsoppervlakte
  • Beleving van rust en ruimte

Het gaat bij een Buitenstate dus vooral om de woonbeleving en minder om de uitstraling van het pand. Het type object kan variëren van een luxe landhuis tot een eenvoudige eengezinswoning.

Door specialisatie in een beperkt gebied is het mogelijk de kennis en ervaring van de Buitenstate makelaars goed op peil te houden. Naast de verplichte scholing door de NVM, die de basiskennis up to date houdt, verzorgt de centrale office Buitenstate BV specifieke kennis en informatie via workshops, digitale communicatiesystemen etc. Door segmentering in het buitengebied (op kleine schaal) is het mogelijk actief samen te werken met andere makelaars. Zo wordt de deskundigheid verder vergroot, weet men hoe de markt zich beweegt en leert men van elkaar. Uiteindelijk heeft u als opdrachtgever daar weer voordeel van.

Bij een uniek pand hoort een unieke dienstverlening. Daarom worden opdrachtgevers als individu benaderd en hanteert Buitenstate geen standaard dienstverleningspakket, alles is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag meer over. Dan komen ook de digitale nieuwsbrief, de Buitenstate-website en het Buitenstate-jaarboek aan bod.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor zowel bemiddeling bij de aankoop van een Buitenstate als bij de verkoop van een Buitenstate.

Meer info?

Wilt u graag meer informatie over Buitenstate ontvangen? Of wilt u zich inschrijven voor de Buitenstate-nieuwsbrief? Of wilt u graag het Buitenstate-jaarboek ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier Buitenstate in.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding