Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Het taxeren van een object

Klijsen taxeert ook uw onroerend goed; wij zijn gespecialiseerd in zowel agrarisch & landelijk als particulier vastgoed!

Het is belangrijk dat u bij een taxatie een helder inzicht krijgt in de waarde van uw onroerend goed. Redenen voor de aanvraag van een waardebepaling kunnen divers zijn. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, zullen wij u hier dus altijd om vragen. 

Aanvraagformulier taxatie

(Onderhandse) verkoop van uw onroerend goed

Indien u twijfelt of u uw onroerend goed wel of niet wilt gaan verkopen, is het verstandig om een taxatie uit te laten voeren. Zo heeft u voordat u de knoop doorhakt een duidelijk inzicht in de waarde van uw vastgoed. Bovendien is een taxatierapport nuttig voor het bepalen van de juiste vraagprijs.

Afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek

Uw bank vraagt in nagenoeg alle gevallen om een recent taxatierapport, als het gaat over het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek. Dat kan zijn als u een nieuwe woning koopt, of als u bijvoorbeeld een verbouwing van uw bestaande woning wilt financieren. Wij helpen u ook daar graag bij.

Echtscheiding of overlijden

Een echtscheiding of een overlijden is een vervelende omstandigheid waarbij u een deskundig advies vaak goed kunt gebruiken. Uw financieel adviseur, de belastingdienst en/of de notaris zullen in veel gevallen vragen om een taxatierapport, voor de bepaling van de vermogenswaarde.

Zakelijke vraagstukken

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van fiscale taxaties ten behoeve van bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindigingen, oprichting van een B.V., maatschap of V.O.F., en fiscale taxaties in het kader van de wet WOZ (wet Waardering Onroerende Zaken).

Klijsen heeft zowel Register Makelaars-Taxateurs, die lid zijn van de NVM op het gebied van Wonen en Agrarisch & Landelijk Vastgoed, als een Rentmeester, die lid is van de NVR, in dienst. Onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van nu en worden door banken en erkende hypotheekverstrekkers geaccepteerd (eventueel NWWI gevalideerd).

Meer info?

Indien u graag een afspraak wilt maken met een van onze taxateurs​, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of het aanvraagformulier taxaties invullen.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding