Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Een woning of kantoorpand verkopen?

Of het nu gaat om een appartement, tussenwoning, hoekwoning, tweekapper of vrijstaande woning, onze woningmakelaar komt graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

Klijsen Makelaars & Taxateurs​ is ook thuis in agrarisch & landelijk vastgoed, dus voor de verkoop van uw woonboerderij, landhuis of villa, agrarisch bedrijf of cultuurgrond kunt u tevens bij ons terecht!

Ik heb een verkoopopdracht

U wilt uw onroerend goed verkopen? 

Tijdens een verkoopgesprek maken wij kennis met u en met het te verkopen huis, appartement, B.O.G., etc. Later maken wij, naar aanleiding van de informatie die wij verzameld hebben en de referentieobjecten die wij hebben bekeken, een berekening van de te verwachten verkoopopbrengst. Vervolgens stellen we samen met u de vraagprijs vast en wordt het object grondig geïnspecteerd, zodat wij een duidelijke verkoopbrochure op kunnen stellen. Hoe het verkooptraject verder verloopt, indien gepast met inzet van de Buitenstate Tools, bespreken wij graag persoonlijk met u, zodat wij in kunnen spelen op uw wensen en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!

Meer info?

Indien u graag meer informatie wenst over het verkopen van een woning of over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het aanvraagformulier verkoopopdracht in.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding