Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE

€ 499.000 k.k.
Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE Sint Lievensdijk 7 4508 PL WATERLANDKERKJE
Perceel 8.000 m²
Inhoud 0m³
Woonopp. -
Slaapkamers 0
Bouwjaar -
Landelijk wonen

Omschrijving Sint Lievensdijk 7 WATERLANDKERKJE

Bouw uw eigen droomwoning..
Bouwt u op deze prachtige locatie binnenkort uw droomwoning?

Het betreft een bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning met garage, waarbij koper zelf nog de bestemmingsplanprocedure dient te doorlopen. De gemeente heeft reeds ambtelijk aangegeven hierin wel positief te zijn. Meer informatie hierover vindt in de brochure.

De bouwkavel die wordt aangeboden is het linker gedeelte van het volledige kadastrale perceel, dus exclusief de woning. De bouwkavel heeft een grootte van ca. 8.000 m2. Het bouwen van een nieuwe woning zou kunnen op de locatie waar momenteel de grote landbouwschuur staat, na sloop van de schuur.

De huidige bestemming is Wonen en Agrarisch. De ligging van het perceel is in buitengebied, aan een rustige weg met vrij zicht over de landerijen en een goede bereikbaarheid van voorzieningen en uitvalswegen.

Waterlandkerkje en omgeving
Waterlandkerkje is een dorp in de gemeente Sluis, in de provincie Zeeland.

Het dorp is gelegen aan de weg Oostburg-IJzendijke (N676) in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp heeft 480 inwoners (2021).

Nabijgelegen kernen van Waterlandkerkje zijn Oostburg, IJzendijke, Sint-Margriete en Waterland-Oudeman.

Informatie van de gemeente over de mogelijkheden voor het realiseren van een woning door middel van de ruimte-voor-ruimte regeling
Op het perceel Sint Lievensdijk 7 te Waterlandkerkje is het bestemmingsplan Buitengebied 2e herziening van toepassing. Het perceel heeft de bestemming Wonen. In de toelichting van het bestemmingsplan Buitengebied op www.ruimtelijkeplannen.nl vindt u in hoofdstuk 5.7 een toelichting over de bouw van compensatiewoningen. Hierin staat onder meer dat voor de realisatie van één compensatiewoning ten minste 850 m2 aan (voormalige) bedrijfsbebouwing gesloopt dient te worden.

Daarnaast dient er voldaan te worden aan de Beleidsnotitie verplaatsen bouwtitels in het buitengebied van de gemeente Sluis.

Principeverzoek
U heeft de mogelijkheid om bij het college een principeverzoek in te dienen met het verzoek om medewerking te verlenen voor het realiseren van een wooneenheid op basis van de ruimte-voor-ruimte regeling op het perceel Sint Lievensdijk 7 te Waterlandkerkje.

Bij de behandeling van een principeverzoek wordt overwogen of er mogelijkheden zijn om buiten het kader van het van toepassing zijnde bestemmingsplan medewerking te verlenen. Tevens zal hierbij rekening gehouden worden met het gestelde over de regionale woningmarktafspraken. Gelet op het lopende overleg met de provincie moet u er rekening mee houden dat er voor het eind van het jaar geen besluit op een eventueel principeverzoek kan worden genomen.

Het principeverzoek kunt u indienen via info@gemeentesluis.nl. Voor het in behandeling nemen van een principeverzoek brengt de gemeente op grond van de legesverordening 509 euro in rekening.

De gemeente kan op voorhand niet aangeven of het besluit al dan niet positief is. Indien de gemeente/ het college een positief besluit neemt, moet een bestemmingsplanprocedure doorlopen worden waarvan de uitkomst niet bij voorbaat vast staat. Voor een uiteindelijke procedure moet u rekening houden met de duur van ca. 1 jaar.Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
beschikbaar
Bouwjaar
Onbekend
Vraagprijs
€ 499.000 k.k.
Woonopppervlakte
-
Perceeloppvervlakte
8.000 m²
Inhoud
0 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Voorzieningen
-

Energie

Energielabel
-
Isolatie
-
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.