Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

NieuwWonen Natuurlijk Brabant

Jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Brabant start hier

Nieuwbouw

Overzichtelijk platform

Voortaan hoef je je niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op allerlei projectwebsites in te schrijven. Je vindt op NieuwWonen Natuurlijk Brabant op één overzichtelijke website al het nieuwbouwaanbod van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio.

Ook over projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan, vind je op NieuwWonen Natuurlijk Brabant informatie. Wanneer je je woonprofiel invult, ontvang je als eerste het laatste nieuws over nieuwe projecten die aansluiten bij jouw woonwensen. Kan het mooier en makkelijker?

Veilig en vertrouwelijk

Staat jouw droomhuis nog niet op het programma en zijn er andere zoekers met vergelijkbare wensen? Dan brengen wij die belangstelling en wensen onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan ook werkelijkheid. Ook daarom is het belangrijk om je profiel in te vullen. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Natuurlijk Brabant veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.
 
nieuwwonennatuurlijkbrabant300h.png

NieuwWonen Natuurlijk Brabant

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Brabant, die volledig aansluit bij jouw woonwensen? Dan begint je zoektocht op NieuwWonen Natuurlijk Brabant, een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio.

Website

Woonevents

Behalve via deze website informeren we je via een maandelijkse nieuwsbrief en via sociale media zoals Facebook en Instagram. Daarnaast organiseert NieuwWonen Natuurlijk Brabant regelmatig woonevents, waar je je persoonlijk kunt laten informeren over de jongste nieuwbouwontwikkelingen in jouw regio.

 

Landelijk netwerk

NieuwWonen Natuurlijk Brabant is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten uit de regio Brabant. 
 
NieuwWonen Natuurlijk Brabant is onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer vijfentwintig regionale NieuwWonen-platforms. Vast onderdeel van dit netwerk zijn ook funda, NVM en NVM statistics.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit initiatief of heb je vragen?

Neem contact op

 

147-zwaaikom-eo-oosterhout-centrum.jpg