Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Klijsen, 50 jaar ervaring

Klijsen Makelaars & Taxateurs is een middelgroot makelaarskantoor, gevestigd te Oosterhout (NB) en gespecialiseerd in makelaardij, onteigeningszaken, rentmeesterszaken en taxaties.

Zowel op het gebied van Wonen als van Agrarisch & Landelijk Vastgoed hebben we - dankzij kantooroprichter Jac Klijsen - ruim 50 jaar praktijkervaring. Wij zijn bekend met melkvee-, varkens-, pluimvee- en paardenhouderijen, akkerbouw- en (glas)tuinbouwbedrijven.

Vanuit Oosterhout bedienen we vele opdrachtgevers uit voornamelijk Midden- en West-Brabant. We voelen ons thuis in het buitengebied, maar onze woningspecialisten komen zeker ook graag in het dorp en de stad.

Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit het begeleiden van en het adviseren over de aan- en verkoop van:

 • Woningen, als specialisme landelijk en exclusief wonen, woonboerderijen, landhuizen en villa’s en tevens tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen
 • Appartementen en penthouses
 • Nieuwbouwprojecten en bouwkavels
 • Agrarische bedrijven en cultuurgronden

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in:

 • Taxeren van onroerende zaken, voor onder andere financiering (ook NWWI), aan- of verkoop, schenking, erfrecht en boedelverdeling, alsmede het uitvoeren van fiscale taxaties ten behoeve van bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindigingen, oprichting van een B.V., maatschap of V.O.F., en fiscale taxaties in het kader van de wet WOZ (wet Waardering Onroerende Zaken)
 • Onteigeningszaken, dan wel verkoop aan projectontwikkelaars en overheidsinstanties
 • Wet Voorkeursrecht Gemeenten (WVG)
 • Planschadeverzoeken
 • (Beheer van) pachtzaken
 • Kavelruil en landinrichting
 • Begeleiding bij bedrijfsverplaatsingen in de agrarische sector

Opleidingsniveau en marktkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Ons kantoor is lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en aangesloten bij de vakgroepen Wonen en Agrarisch & Landelijk Vastgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). Beide lidmaatschappen betekenen voor u veel zekerheid. Deze verenigingen stellen namelijk hoge eisen aan haar leden als het gaat om betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid. Onze medewerkers volgen regelmatig gespecialiseerde educatie en blijven daardoor op de hoogte van steeds veranderlijke wet- en regelgeving, recente marktinformatie en actuele ontwikkelingen binnen de sectoren. Bovendien kunt u ons terugvinden in de kwaliteitsregisters van VastgoedCert, onder kamers Wonen, Landelijk Vastgoed, Bedrijfsmatig Vastgoed en WOZ.

Met ons team van zes personen staan we graag voor u klaar. Wat we precies voor ú kunnen betekenen, bespreken we graag persoonlijk met u. Neem gerust contact op met ons voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Uw persoonlijke en zakelijke belangen verdienen immers een persoonsgerichte en op maat gesneden begeleiding!