Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

De mooiste beelden vanuit de lucht

Profiteer van onze aanbieding!
 

Op dit moment hebben wij een speciale aanbieding waarbij foto en filmmateriaal wordt gemaakt en aangeleverd tegen een extra scherp tarief.

Vraag naar de mogelijkheden.

Vliegen met een drone

Om bedrijfsmatig met een drone (een luchtvaartuig) te mogen vliegen, moet in de basis aan veel eisen worden voldaan. Het bedrijf dat de drone exploiteert wordt op grond van de luchtvaartwetgeving gezien als een luchtvaartbedrijf een moet dus werken conform een geaccrediteerd (of gecertificeerd) systeem. Dit is uitgewerkt in een handboek.


De drones tussen de 1 en 4 kg krijgen een nationaliteits- en inschrijvingskenmerk (=vliegtuignummer) en op basis daarvan moeten de drones niet alleen geregistreerd worden in het luchtvaart register, de dronepiloot dient ook in het bezit te zijn van het vliegbrevet (te behalen door het afleggen van een theorie- en een praktijkexamen en getoetst door het KEI). Ook moet er voor het gebruik van de drone een speciale luchtvaartverzekering zijn.

Indien alle bovenstaande zaken geregeld zijn, kan uiteindelijk de ontheffing (vergunning) worden aangevraagd bij het KNVvL. Het gaat daarbij om de ROC-Light.


Indien al het papierwerk geregeld is, kun je beginnen met vliegen. Daarbij dient rekening gehouden te worden met de zogeheten “control zones”. Dit zijn zones waarin niet mag worden gevlogen met de betreffende drone. Denk daarbij aan civiele en militaire gebieden/vliegvelden.
Wij hebben al deze zaken geregeld en kunnen dus mooi en uniek beeldmateriaal maken om uw object nóg beter te kunnen presenteren. Wij hebben een eigen drone die kan vliegen op basis van GPS.

Lijst van afkortingen:

  • KNVvL = Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart
  • KEI = KNVvL Examinering Instituut
  • ROC-Light = RPAS-Light Operator Certificate
  • RPAS = Remotely Piloted Aircraft Systems
  • GPS = Global Positioning System
 
Player wordt geladen...
Player wordt geladen...
Player wordt geladen...
Player wordt geladen...