Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Aankoopbegeleiding

We helpen je graag met de juiste aankoop!

Agrarisch

Samen op zoek naar agrarisch vastgoed

Maar hoe vind je de perfecte plek voor jouw agrarische bedrijf? Klijsen Makelaars & Adviseurs is niet alleen je deskundige partner in het verkopen, maar ook in het vinden en aankopen van agrarisch vastgoed. We kennen het werkgebied en weten wat er speelt. Dat maakt dat we vaak net even iets eerder weten welke bedrijven of gronden er te koop komen.

Aankopen en meer

Geef ons een zoekopdracht en wij gaan gedreven voor je aan de slag. En dat niet alleen: we begeleiden ook jouw aankooptraject. Zodat jij snel vindt én krijgt wat je zoekt! Ook als je je bedrijf wil verplaatsen of uitbreiden, bijvoorbeeld door het bijkopen van een locatie.

De prijzen die je betaalt zijn mede het gevolg van vraag en aanbod. Maar wat is nu de exacte waarde? Wat wil je ervoor betalen en wat wordt je openingsbod? Klijsen Makelaars & Adviseurs heeft Register Makelaars-Taxateurs (NVM) in dienst. Zij geven je inzicht in de waarde en zo kun je met ons advies een passend bod uitbrengen. Meestal volgt er dan een periode van bieden en ook in dit verdere aankooptraject kun je op ons advies rekenen. Deskundig en met onze ruime ervaring in het makelen.

Pacht

Voor pachtzaken verwijzen wij je graag door naar Klijsen Taxateurs. Bij Klijsen Taxateurs vind je een rentmeester die onder andere gespecialiseerd is in reguliere pacht, geliberaliseerde pacht, teeltpacht, natuur- of beheerpacht en pacht van landbouwgrond van geringe oppervlakte. Je kunt bij Klijsen Taxateurs terecht met je pachtvragen en voor het opstellen en beoordelen van een pachtovereenkomst.

Erfpacht

Voor erfpachtzaken kun je wel bij Klijsen Makelaars & Adviseurs terecht! Wij hebben ruime ervaring in het verkopen en taxeren van onroerend goed op erfpachtbasis.

Meer informatie

Wens je meer informatie over de aankoop van een agrarisch bedrijf, cultuurgrond of over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

 

header-agrarisch.jpg