Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verkoopadvies of Taxatierapport?

Bij ons ben je aan het juiste adres!

Agrarisch

Taxatie

Het komt geregeld voor dat een taxatie van je agrarische bedrijf nodig is. Enerzijds kan de accountant er om vragen, anderzijds kan het bijvoorbeeld op verzoek van de bank zijn of spelen er andere zaken. Het doel van de taxatie kan divers zijn, zoals het verkrijgen van inzicht in de waarde in verband met voorgenomen bedrijfsoverdracht of verkoop, aanvraag financiering, boedelverdeling, herwaardering, inbreng in een VOF, maatschap of BV, fiscale doeleinden.

De taxatie kan uitgevoerd worden van een geheel bedrijf, maar ook van een gedeelte. En met of zonder bedrijfswoning. Een en ander is afhankelijk van het doel van de taxatie en de wens van de opdrachtgever. Om het juiste taxatieproces te doorlopen, gaan we graag met je in gesprek.

Klijsen Makelaars & Adviseurs heeft twee agrarische taxateurs in dienst. Dus zowel voor de taxatie van een akkerbouwbedrijf, als een glastuinbouwbedrijf, melkveebedrijf, varkens- of paardenhouderij, pluimveebedrijf of cultuurgronden kun je bij ons terecht. Ook kan het voorkomen dat wij door de rechtbank aangewezen worden als taxateur in verband met een gerechtelijke procedure. Wij noemen dat een rechtbanktaxatie.

Klijsen Makelaars & Adviseurs is ingeschreven in alle kamers van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT): Wonen, WOZ, Landelijk & Agrarisch Vastgoed en Bedrijfsmatig Vastgoed. Wij verzorgen graag de taxatie van je agrarisch vastgoed. Met maatwerk geven we helder inzicht in de waarde van het onroerend goed. Uiteraard voldoen onze taxatierapporten aan de eisen van nu en worden deze door banken en erkende hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Verkoop

Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw agrarisch bedrijf en/of cultuurgronden? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in! Onze agrarisch makelaars komen graag bij je langs, zodat wij je kunnen voorzien van een goed verkoopadvies.

Verkoopgesprek aanvragen

Taxatierapport

Er zijn uiteenlopende redenen om een taxatie aan te vragen. (Onderhandse) verkoop van onroerend goed, het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek, een echtscheiding of overlijden en zakelijke vraagstukken. Om het juiste taxatieproces te doorlopen, gaan we graag met je in gesprek.

Zakelijke vraagstukken

Heb je een zakelijke vraag rondom onroerend goed? Ook daarvoor schakel je Klijsen Makelaars & Adviseurs in. Wij hebben Register Makelaars-Taxateurs (NVM) op het gebied van Wonen, Agrarisch & Landelijk Vastgoed in dienst. Dus ook voor fiscale taxaties en taxaties in het kader van de wet WOZ (wet Waardering Onroerende Zaken) kun je bij ons terecht. Uiteraard voldoen onze taxatierapporten aan de eisen van nu en worden deze door banken en erkende hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Meer informatie

Wens je meer informatie over het verkopen of taxeren van een agrarisch object? Of meer informatie over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

 

header-agrarisch.jpg