Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verkoopbegeleiding

We helpen je graag met de juiste verkoop!

Agrarisch

Schakel een verkoopspecialist in

Je wil je agrarische bedrijf verkopen. Maar aan wie? En hoe zit het dan met de vergunningen, productierechten, fosfaatrechten en pachtgronden? De verkoop van agrarisch vastgoed vraagt om een specialist. En die vind je in Klijsen Makelaars & Adviseurs. Wij bekijken de verkoop van jouw bedrijf, cultuurgrond en/of productie-/fosfaatrechten objectief en gaan voor de beste verkoop.

Ook als je een bedrijfsoverdracht of bedrijfsbeëindiging voorbereidt. Mocht er bij bedrijfsbeëindiging gekozen worden voor ontmanteling van het bedrijf en verkoop in delen, dan is het mooi meegenomen dat wij tevens Buitenstate-specialist zijn: wij kennen de mensen die zoeken naar een woning in het buitengebied en weten ook de weg om – waar nodig en waar mogelijk – de bestemming te laten wijzigen naar een passende niet-agrarische bestemming.

Bij de verkoop van agrarisch vastgoed maken we gebruik van professionele fotografie, hoogtefoto’s, video, waar mogelijk een drone-opname, 360-graden-foto’s en NEN2580 plattegronden met meetrapport. Potentiële kopers uit ons zoekersbestand schrijven we aan en maken we enthousiast. Waar nodig volgt er nog een internetpublicatie op Funda in Business. En is de koper gevonden? Dan regelen we alle randzaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst, een check van de concept leveringsakte van de notaris en de inspectie voor de eigendomsoverdracht.

(Meer dan) advies

Wij vertelden het al: we zijn echte agrarisch specialisten. We adviseren je over werkelijk alles wat er komt kijken bij de aan- en verkoop en taxatie van agrarisch onroerend goed. Maar we gaan nog een stap verder. We denken ook mee met gemeenten en de provincie over de herbestemming en transformatie van het buitengebied. Denk aan zaken als stadsuitbreiding, aanleg van provinciale en rijkswegen en herbestemmingen. Daarnaast hebben we kennis van de onteigeningswet en begeleiden we agrariërs ingeval de overheid via minnelijke verwerving objecten wil aankopen. Kortom: we weten op alle vlakken wat er speelt en daar doe jij je voordeel mee.

Stille verkoop

Misschien wil je graag verkopen, maar wil je niet dat de hele buurt het te koop bord aan straat ziet staan. Wil je alleen dat écht geïnteresseerden op de hoogte zijn van de mogelijkheden van jouw agrarische bedrijf? Een mooie manier om deze dan aan te bieden is via stille verkoop. Hierbij kies je zelf op welke manier we je agrarische bedrijf in beeld brengen. Wel of niet via de website, met of zonder brochure of alleen via onze beveiligde database. Bij stille verkoop maken we graag discreet de optimale match en kun je net als bij gewone verkoop vertrouwen op onze uitstekende expertise. Kom in gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Wens je meer informatie over het verkopen van je agrarisch bedrijf, cultuurgronden of over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

header-agrarisch.jpg