Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Aankoopbegeleiding

We helpen je graag met de juiste aankoop!

Bestaande bouw

Veilig aankopen met behulp van jouw aankoopmakelaar.

Hoe vind je jouw nieuwe woning? Die fijne plek waar je helemaal thuis kunt zijn? Dat is nog niet zo eenvoudig op de huidige woningmarkt. En als je dan iets op het oog hebt: hoe weet je dan of je niet teveel betaalt? Klijsen Makelaars & Adviseurs is je deskundige partner in het vinden en kopen van jouw droomwoning. We kennen het werkgebied en weten wat er speelt. Dat maakt dat we vaak net even iets eerder weten welke pareltjes er te koop komen. Bovendien hebben we een groot eigen aanbod en kennen we de woningen die bij onze collega’s te koop staan. Geef ons een zoekopdracht en wij gaan gedreven voor je aan de slag. En dat niet alleen: we begeleiden ook jouw aankooptraject. Zodat jij snel vindt én krijgt wat je zoekt!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het actuele aanbod met onze mailing op maat. Deel je wensen met ons en wij informeren je over ons eigen (woning)aanbod en het aanbod van collega-makelaars.

Inschrijven als zoeker

Aankoopopdracht

Het online woningaanbod, de specifieke brochures, de afspraak om de woning te bezichtigen. Wij zorgen dat je altijd de juiste informatie hebt en dat afspraken snel worden gemaakt. Onze makelaars helpen je graag op weg. Weet je al precies wat je wilt? Onze vastgoedexperts gaan graag met je mee om het object te bekijken en je verder te begeleiden tijdens het aankooptraject. We adviseren, voeren research uit op kadastraal en bouwkundig gebied en voeren de onderhandelingen met de verkoper. Zo betaal jij de beste prijs voor jouw droomwoning.

Waardering

De prijzen die je betaalt op de woningmarkt zijn mede het gevolg van vraag en aanbod. Maar wat is nu de exacte waarde van je woning? Wat wil je ervoor betalen en wat wordt je openingsbod? Klijsen Makelaars & Adviseurs heeft Register Makelaars-Taxateurs (NVM) in dienst. Zij geven je inzicht in de waarde van de woning en zo kun je met ons advies een passend bod uitbrengen. Meestal volgt er dan een periode van bieden en ook in dit verdere aankooptraject kun je op ons advies rekenen. Deskundig en met onze ruime ervaring in het makelen.

“In een persoonlijk gesprek leggen we uit wat onze begeleiding tijdens het aankooptraject je oplevert.”

Meer informatie

Wens je meer informatie over het aankopen van een woning of appartement? Of meer informatie over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

ger19091815071.jpg