Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Over Klijsen

Een sterk team van vijf specialisten

Landelijk wonen

Team Klijsen Makelaars & Adviseurs

Met een sterk team van zes specialisten bemiddelen we in de aan- en verkoop van landelijke woningen, Buitenstates! Deskundig en professioneel, maar altijd laagdrempelig en warm. Al 55 jaar denken we mee met onze klanten en bieden we steeds weer het maatwerk waarmee zij hun woondromen waarmaken.

Buitenstate-advies

Wat kan er eigenlijk allemaal wel of niet met en rondom je woning in het buitengebied? Welke regelingen zijn er van toepassing? Ruimte voor ruimte? Hoeveel bijgebouwen mogen er staan? Een rijbak aanleggen, mag dat? Onze Buitenstate-makelaars weten het precies. Vanuit de NVM is er voortdurend scholing en Buitenstate verzorgt specifieke kennis- en informatieoverdrachten via workshops en digitale communicatiesystemen. Zo blijven we steeds op de hoogte van het laatste nieuws. En jij dus ook.

Ard Klijsen

Directeur & NVM-makelaar / taxateur o.g. / Onteigeningsdeskundige
Thuis in bestuurszaken en in het buitengebied

Marloes Heerdt

Gecertificeerd assistent-register-makelaar (ARMT)

Bart Klijsen

Marketing

Barbara van Beijnum

Commercieel binnendienstmedewerkster

Vrijblijvende kennismaking

Ook zonder afspraak kom je bij een van onze makelaars en taxateurs op de koffie. Iedere werkdag ben je van harte welkom bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar om je vragen omtrent onroerend goed te beantwoorden en je verder te helpen. Ook ben je welkom om je woonwensen persoonlijk toe te lichten of je in te laten schrijven voor je gezochte droomwoning.

Maak een afspraak

Ons werkgebied

In Midden- en West-Brabant vind je prachtige woningen. Appartementen middenin de stad, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen op bijzondere locaties, monumentale woningen in een dorp. Maar ook in het buitengebied staat veel moois. En wij weten precies waar. We brengen de markt goed in beeld en weten zo altijd de kandidaat koper te bereiken. Laat je verrassen door onze woningspecialisten met jarenlange praktijkervaring op het gebied van wonen. Klijsen Makelaars & Adviseurs is jouw specialist en staat voor je klaar.

kaart-v3-1.jpg

Meer informatie

Wens je meer informatie over het aankopen van een woning of over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

ger19091816806-3.jpg