Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verkoopbegeleiding

We begeleiden je volledig in het verkoopproces!

Landelijk wonen

Schakel een verkoopspecialist in

Je hebt altijd gedroomd van die prachtige woning in de natuur met een vrij uitzicht. Nu je een woning op het oog hebt, of misschien zelfs al hebt gekocht, wordt alles werkelijkheid. Maar: de oude woning moet nog wel worden verkocht. Een drukke en spannende tijd, waarbij wij je graag veel zorgen uit handen nemen. Wij bekijken de verkoop van jouw woning objectief en gaan voor de beste verkoop. Met professionele fotografie, een hoogtefoto, video, waar mogelijk een drone-opname, 360-graden-foto’s en NEN2580 plattegronden met meetrapport maken we potentiële kopers enthousiast. En is de koper gevonden? Dan regelen we alle randzaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst, een check van de concept leveringsakte van de notaris en de inspectie voor de eigendomsoverdracht.

Bijzonder advies

Wat kan er eigenlijk allemaal wel of niet met en rondom je nieuwe woning in het buitengebied? Welke regelingen zijn er van toepassing? Ruimte voor ruimte? Hoeveel bijgebouwen mogen er staan? Een rijbak aanleggen, mag dat? Onze Buitenstate-makelaars weten het precies. Vanuit de NVM is er voortdurend scholing en Buitenstate verzorgt specifieke kennis- en informatieoverdrachten via workshops en digitale communicatiesystemen. Zo blijven we steeds op de hoogte van het laatste nieuws. En jij dus ook.

logo-buitenstate.svg

Maak een afspraak

Voor die prachtige Buitenstate woning in het buitengebied of middenin de natuur, komen onze betrokken Buitenstate-makelaars Ard en Irma graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Maak een afspraak

Meer over Buitenstate

In 2009 is het label Buitenstate geboren. Buitenstate is een samenwerkingsverband tussen een select gezelschap NVM-Makelaars, gespecialiseerd in Agrarisch & Landelijk Vastgoed, en richt zich op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen en kavels in het buitengebied.

Klijsen Makelaars & Adviseurs is hier vanaf het prille begin bij betrokken en ziet Buitenstate uitgroeien tot een steeds krachtiger wordende formule.
 

Buitenstate staat voor wonen en werken in het buitengebied waarbij ruimte en rust de kernwoorden zijn. Aan onderstaande kenmerken is een potentiële Buitenstate te herkennen. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag het object als Buitenstate worden aangemerkt:

  • Ligging buiten de bebouwde kom
  • Aan alle zijden vrijstaand (indien bebouwd)
  • Meer dan 1.000 m² perceeloppervlakte
  • Beleving van rust en ruimte

Het gaat bij Buitenstate dus vooral om de woonbeleving en minder om de uitstraling van het pand.

Meer informatie

Wens je meer informatie over het aankopen van een woning of over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

ger19091816806-1.jpg