Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Over Klijsen

Een sterk team van vier specialisten

Nieuwbouw

Team Klijsen Makelaars & Adviseurs

Met een sterk team van vier specialisten bemiddelen we in de aan- en verkoop van nieuwbouwwoningen. Deskundig en professioneel, maar altijd laagdrempelig en warm. Al ruim 55 jaar denken we mee met onze klanten en bieden we steeds weer het maatwerk waarmee zij hun woondromen waarmaken.

Ard Klijsen

Directeur & NVM-makelaar / taxateur o.g. / Onteigeningsdeskundige
Houdt van design en moderne bouw

Marloes Heerdt

Gecertificeerd assistent-register-makelaar (ARMT)

Bart Klijsen

Marketing

Barbara van Beijnum

Commercieel binnendienstmedewerkster

Vrijblijvende kennismaking

Ook zonder afspraak kom je bij een van onze makelaars en taxateurs op de koffie. Iedere werkdag ben je van harte welkom bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar om je vragen omtrent onroerend goed te beantwoorden en je verder te helpen. Ook ben je welkom om je woonwensen persoonlijk toe te lichten of je in te laten schrijven voor een nieuwbouwwoning.

Maak een afspraak

Nieuwbouwspecialist

In Midden- en West-Brabant vind je prachtige nieuwbouwprojecten. Heb je iets op het oog? Wil je weten wat er nog in voorbereiding is? Klijsen Makelaars & Adviseurs is NVM Nieuwbouwspecialist én partner van vele projectontwikkelaars. Laat je verrassen door onze woningspecialisten met jarenlange praktijkervaring op het gebied van wonen, agrarisch- en landelijk vastgoed. Wij staan voor je klaar!

Profiteer van ons brede pakket

Wij vinden dat iedereen zijn woondromen moet kunnen waarmaken. Daarom staan wij altijd op scherp. Binnen ons brede netwerk bekijken we de mogelijkheden en matchen we vraag en aanbod heel precies aan elkaar. Met de juiste kennis, ervaring en natuurlijk onze persoonlijke aandacht. Bij Klijsen Makelaars & Adviseurs sta je sterk. Wij begeleiden je bijvoorbeeld ook bij het maken van je keuzes omtrent meerwerk.

Meer informatie

Wens je meer informatie over het aankopen van een nieuwbouwwoning, de verkoop van je eigen woning of over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

 

147-zwaaikom-eo-oosterhout-centrum.jpg