Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Op zoek naar een woning?

We helpen je graag met de juiste aankoop!

Nieuwbouw

Duurzaam nieuw

Wat wordt er toch veel moois gebouwd in ons land. Zoek jij ook zo’n prachtige, duurzame nieuwbouwwoning die je helemaal naar je eigen zin kunt maken? Of een royaal nieuwbouwappartement met heerlijk uitzicht? Klijsen Makelaars & Adviseurs is een NVM-gecertificeerde nieuwbouwspecialist. Je kunt je bij ons inschrijven, zodat we je vrijblijvend kunnen informeren over toekomstig aanbod. We nodigen je dan bijvoorbeeld ook uit voor start-verkoop-evenementen, zodat je als eerste op de hoogte kunt zijn. Bij interesse in een nieuwbouwplan of een specifiek bouwnummer informeren we je over alle mogelijkheden en helpen we je bij het maken van de keuzes die bij jou passen. Weten wat de voordelen zijn van nieuwbouwwoningen? Weten wat er in deze regio op de planning staat? Neem contact met ons op via nieuwbouw@klijsen.nl. Wij helpen je graag verder.

Nieuwbouw gekocht en verkoopplannen voor je huidige woning of appartement? Schakel een verkoopspecialist in

Je wil meer in het centrum wonen in een onderhoudsarm appartement. Je zoekt meer ruimte in je huis. Of je kiest bewust voor duurzaamheid. Wat je reden ook is: je stapt over naar een nieuwbouwwoning en zet je huidige woning in de verkoop. Een drukke en spannende tijd, waarbij wij je graag veel zorgen uit handen nemen. Wij bekijken de verkoop van jouw woning objectief en gaan voor de beste verkoop. Met professionele fotografie, een hoogtefoto, video, waar mogelijk een drone-opname, 360-graden-foto’s en NEN2580 plattegronden met meetrapport maken we potentiële kopers enthousiast. En is de koper gevonden? Dan regelen we alle randzaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst, een check van de concept leveringsakte van de notaris en de inspectie voor de eigendomsoverdracht.

Verkoopgesprek aanvragen

Of het nu gaat om een appartement, tussenwoning, hoekwoning, tweekapper of vrijstaande woning: onze betrokken nieuwbouw/woningmakelaar komt ook graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Neem contact op

Meer informatie

Wens je meer informatie over het aankopen van een nieuwbouwwoning of -appartement? Of meer informatie over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

ger19091816202-1.jpg