Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Voor projectontwikkelaars

Op zoek naar een adviseur? Of een makelaar voor de verkoop van uw ontwikkelingslocatie?

Nieuwbouw

Schakel een NVM-Nieuwbouwspecialist in

Klijsen Makelaars & Adviseurs is een NVM-gecertificeerde nieuwbouwspecialist. We zijn dan ook vaak partner van projectontwikkelaars. Ons werkgebied omvat met name Midden- en West-Brabant. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in het goed en vakkundig verkopen van nieuwbouwwoningen. Ons grote relatie- en woningzoekendenbestand draagt daar zeker een steentje aan bij. We hebben een sterk team van vier specialisten en kunnen onze opdrachtgevers korte communicatielijnen bieden. Deskundig en professioneel, maar altijd laagdrempelig en warm. Dat werkt erg prettig voor u, voor ons en niet te vergeten: voor de consument. Wij werken niet met bouwnummers, maar met mensen. Al meer dan 55 jaar denken we mee met onze klanten en bieden we steeds weer het maatwerk waar naar gezocht wordt. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf en/of uw (potentiële) ontwikkelingslocatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via nieuwbouw@klijsen.nl of 0162-426348.

Vraaggestuurd ontwikkelen

Door onze jarenlange ervaring en feeling met de woningmarkt, zowel bestaande bouw als nieuwbouw, weten wij op voorhand al kandidaat-kopers aan te wijzen voor het nog te ontwikkelen vastgoed. Wij kennen de markt en de vraag. Graag brengen wij de vraag voor u in beeld, zodat u vraaggestuurd kunt ontwikkelen. Hoe wij dat doen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag met u mee. U kunt ons bereiken via nieuwbouw@klijsen.nl of 0162-426348.

Op zoek naar (potentiële) (her)ontwikkelingslocaties

Bent u op zoek naar (potentiële) (her)ontwikkelingslocaties? Meld u zich dan bij ons. Wij hebben met regelmaat herontwikkelingslocaties of warmliggende gronden in onze portefeuille, doorgaans in stille verkoop.

Heeft u een (potentiële) (her)ontwikkelingslocatie in uw portefeuille waar u zelf liever afstand van doet? Ook dan komen wij graag met u in contact. Wij hebben een groot netwerk en kunnen u ook van dienst zijn bij de (door)verkoop van herontwikkelingslocaties of warmliggende gronden.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en een afspraak met ons inplannen.

Neem contact op

 

147-zwaaikom-eo-oosterhout-centrum.jpg