Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK

€ 490.000 k.k.
Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK Schotse Hooglandersstraat 119 5165 AE WASPIK
Perceel 3.420 m²
Inhoud 742m³
Woonopp. 140 m²
Slaapkamers 3
Bouwjaar 1977
Landelijk wonen

Omschrijving Schotse Hooglandersstraat 119 WASPIK

<< BEZICHTIGEN IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK! >>
<< INDIEN U INTERESSE HEEFT, KUNT U UW GEGEVENS OP ONZE RESERVELIJST LATEN NOTEREN. MOCHT ER ONVERHOOPT GEEN DEFINITIEVE VERKOOP VOLGEN UIT DE HUIDIGE KANDIDATEN, ZULLEN WIJ U NADER INFORMEREN. >>

Dierenliefhebbers opgelet!

Deze vrijstaande woning is aan de rand van de bebouwde kom gelegen met aan de voorzijde vrij uitzicht over landerijen. Hier kunt u heerlijk genieten van ruimte en privacy! Tevens is er een mogelijkheid voor het (hobbymatig) houden van dieren.

Wij zijn op zoek naar een koper met liefde voor de natuur. Iemand die het buitenleven weet te waarderen en op zoek is naar rust en ruimte, op zoek naar een uniek object!

De Schotse Hooglanderstraat is ideaal voor wonen en werken aan huis. Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een ruim aantal bijgebouwen en toch voldoende privacy? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

De vrijstaande woning

De woning is rond 1977gebouwd en is opgetrokken met steens muren, gedekt met pannen, heeft een betonnen begane grondvloer en een betonnen verdiepingsvloer. De houten kozijnen zijn ingezet met dubbelglas, op de verdieping met enkelglas. Alle plafonds zijn afgewerkt met houten schroten. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen.
De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking.
De woning heeft rondom een oprit en op het erf staat meerdere bijgebouwen.

De woning dient gemoderniseerd te worden.

Belangrijk om te weten is dat er deels een woonbestemming en deels een agrarische bestemming op het object rust.
Er is een informatieset op aanvraag bij ons verkrijgbaar.

Indeling
U treedt de woning binnen via de voorzijde van de woning. In ruime hal welke is afgewerkt met steenstrips en schroten plafond, treft u de trapopgang middels een spiltrap naar de eerste verdieping. De meterkast welke is voorzien van 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtstroom ten behoeve van de garage en toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

De woonkamer
De woonkamer heeft aan de voorzijde uitzicht op de straat en een heerlijk vrij uitzicht aan de achterzijde over het erf.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, steen strips wanden en een houten schroten plafond.

De open woonkeuken
De aansluitende open keuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en stucwerk en een schroten plafond. De keuken is eenvoudig ingericht met een rechte opstelling met onderkastjes en een aluminium werkblad, spoelbak, een gasfornuis en oven.

De begane grond heeft meer te bieden…
Zoals kenmerkend voor het Brabantse platteland, kunt u de woning ook binnentreden via de achterzijde van de woning. U komt als eerste in een multifunctionele ruimte met trapopgang naar een zolderverdieping, aansluitend de garage met hand bedienbare kanteldeur en klein keukenblokje.

Via de achterzijde komt u in de langgerekte bijkeuken, met een toegangsdeur naar klein overdekte terras, toegang naar de geheel betegelde kelder op stahoogte
en de toiletruimte. Deze toiletruimte is voorzien van een staand toilet en fontentje, is deels betegeld en voorzien van kunststof schroten wanden en plafond.

Doucheruimte
Vanuit de bijkeuken is ook de doucheruimte bereikbaar De doucheruimte is deels betegeld en ingericht met een douche en vaste wastafel, via deur toegang tot een ruime slaapkamer welke aan de voorzijde/straatzijde is gelegen.

De slaapkamer
De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, gestukt plafond en behangen wanden. De kozijnen zijn ingezet met dubbel glas.

De eerste verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar.
De overloop heeft een royale vide met gietijzeren balustrade. Middels vlizotrap bereikt u de praktische bergzolder.

Vanaf de overloop heeft u toegang tot 2 groot bemeten slaapkamers

Slaapkamer I is aan de zijkant van de woning gelegen voorzien van vloerbedekking, schroten plafond en behangwandafwerking, achter de knieschotten nog verassend veel bergruimte.

Slaapkamer II is aan de achterzijde gelegen, net als slaapkamer 1 voorzien van vloerbedekking, schroten plafond en behangwandafwerking en wederom achter de knieschottenveel bergruimte.

CV ruimte
Ook de royale ruimte waarin de CV ketel opgesteld is, in deze ruimte is ook een wastafel met warm en koud water aanwezig.

Aan de linkerzijde van het erf, staat de grote vrijstaande voormalige stal welke is opgetrokken met stenen muren, een houten constructie met aantastingen, gedekt met asbest golfplaten en met asbest onderlaten. In de voormalige stal zijn waterbakken aanwezig.
De aangebouwde voormalige hooischuur is opgetrokken met (asbest) golfplaten en de vloer is van beton. Aansluitend middels houten openslaande houten deuren toegang tot de (voormalige)machineberging met klinkervloer welke is opgetrokken met deels steensmuren en deels golfplaten. Het dak is gedekt met asbest golfplaten.
De naastgelegen open afhang is voorzien van een beton tegelvloer, er is geen elektra aanwezig

Achter het woonhuis treft u nog een (voormalige) stal, opgetrokken met steensmuren, vloeren van beton en het dak is met pannen gedekt.

Ook is er op het erf een garage met bergruimte aanwezig. De toegang naar de garage geschied middels de handmatige roldeur. De garage bestaat uit golfplanten wanden en een houten dakconstructie
Verder is op het erf nog een open afhang aanwezig, welke is opgetrokken met golfplaten en het dak met pannen is gedekt. Onder de afhang staat de voormalige dieseltank en het voormalige kippenhok aanwezig.

Wonen in Waspik
In 2007 vierde Waspik haar 750 jarige bestaan. Waspik is een dorp in de gemeente Waalwijk in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Waalwijk bestaat uit de kernen Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik. Momenteel telt Waalwijk bijna 46.000 inwoners in een gebied van ruim 6800 hectaren. Waalwijk typeert zich door haar landelijke karakter en de dynamische bedrijvigheid in en rondom de kern van Waalwijk. De gemeente is uitstekend bereikbaar via het wegennet. De afstand naar de A59 bedraagt slechts 3 minuten. Vanaf de A59 heeft u directe verbinding met grote steden zoals Tilburg, Breda en
’s-Hertogenbosch
In het gezellige dorp Waspik zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig.

De omvang van het perceel biedt voldoende mogelijkheden voor het bijvoorbeeld houden van dieren. Op het perceel staan een stal, hooischuur vrijstaande berging en een voormalig kippenhok.Specificaties

Overdracht

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Status
verkocht
Bouwjaar
1977
Vraagprijs
€ 490.000 k.k.
Woonopppervlakte
140 m²
Perceeloppvervlakte
3.420 m²
Inhoud
742 m³
Overige inpandige ruimte
68 m³
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
cv ketel

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.