Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Wagenbergse Baan ong 4845 EC WAGENBERG

Prijs op aanvraag
Wagenbergse Baan  ong 4845 EC WAGENBERG Wagenbergse Baan  ong 4845 EC WAGENBERG Wagenbergse Baan  ong 4845 EC WAGENBERG Wagenbergse Baan  ong 4845 EC WAGENBERG Wagenbergse Baan  ong 4845 EC WAGENBERG Wagenbergse Baan  ong 4845 EC WAGENBERG
Huiskavel
Veldkavel 1,47
Agrarisch

Omschrijving Wagenbergse Baan ong WAGENBERG

Wagenbergse Baan te Wagenberg

Een perceel cultuurgrond, zandgrond, gelegen nabij de Wagenbergse Baan te Wagenberg. Het betreft één kadastraal perceel met een grootte van 14.700 m2. Momenteel is het perceel in gebruik als grasland. Het perceel grond is gelegen in het buitengebied, ten zuiden, van het Wagenberg en ligt tussen Wagenberg en het dorp Terheijden, ten noorden van de rijksweg A59 van knooppunt Zonzeel richting Oosterhout. Afwatering van het perceel is goed middels sloten.

Ligging

Wagenberg is een dorp in de gemeente Drimmelen. Tot de gemeentelijke herindeling in 1997 is het verbonden geweest aan Terheijden. Het dorp telt 2.200 inwoners (2020).

De omgeving van Wagenberg bestond vroeger uit moerassige veengebieden, waar men turf won. De Sint-Elisabethvloed van 1421 maakte dat de zee opdrong tot het gebied ten westen en noorden van Wagenberg. Daar zijn later zeekleipolders ontstaan. Sommige daarvan, zoals de Groote Zonzeelsche Polder, zijn tegenwoordig grootschalige landbouwgebieden. Van de oude situatie rest het natuurgebied Zonzeel ten noorden van Wagenberg en de Terheijdense Binnenpolder ten zuidoosten van Wagenberg. In Wagenberg bevindt zich het Natuur- en Landschapspark Wagenberg, een gebied van 14 hectare, op het terrein van een vroegere zandwinning.

Specificaties

Details

Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
n.v.t.
Status
verkocht
Hoofdfunctie
LosseGrond
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Veldkavel
1,47
Huiskavel

Neem contact op

Meer weten over dit agrarisch object? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.