Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Over Klijsen

Een sterk team van vijf specialisten

Bestaande bouw

Team Klijsen Makelaars & Adviseurs

Met een sterk team van vijf specialisten bemiddelen we in de aan- en verkoop van onroerend goed. Deskundig en professioneel, maar altijd laagdrempelig en warm. Al 55 jaar denken we mee met onze klanten en bieden we steeds weer het maatwerk waarmee zij hun woondromen waarmaken.

Profiteer van ons brede pakket

Wij vinden dat iedereen zijn woondromen moet kunnen waarmaken. Daarom staan wij altijd op scherp. Binnen ons brede netwerk bekijken we de mogelijkheden en matchen we vraag en aanbod heel precies aan elkaar. Met de juiste kennis, ervaring en natuurlijk onze persoonlijke aandacht. Bij Klijsen Makelaars & Adviseurs sta je sterk. Wij begeleiden je tot de koop rond is en je bij de notaris bent geweest voor de overdracht.

Ard Klijsen

Directeur & NVM-makelaar / taxateur o.g. / Onteigeningsdeskundige
Geen huis-tuin-en-keukenmakelaar

Marloes Heerdt

Gecertificeerd assistent-register-makelaar (ARMT)

Bart Klijsen

Marketing

Barbara van Beijnum

Commercieel binnendienstmedewerkster

Vrijblijvende kennismaking

Ook zonder afspraak kom je bij een van onze makelaars en taxateurs op de koffie. Iedere werkdag ben je van harte welkom bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar om je vragen omtrent onroerend goed te beantwoorden en je verder te helpen. Ook ben je welkom om je woonwensen persoonlijk toe te lichten of je in te laten schrijven voor je gezochte droomwoning.

Maak een afspraak

Ons werkgebied

In Midden- en West-Brabant vind je prachtige woningen. Appartementen middenin de stad, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen op bijzondere locaties, monumentale woningen in een dorp. Maar ook in het buitengebied staat veel moois. En wij weten precies waar. We brengen de markt goed in beeld en weten zo altijd de kandidaat koper te bereiken. Laat je verrassen door onze woningspecialisten met jarenlange praktijkervaring op het gebied van wonen. Klijsen Makelaars & Adviseurs is jouw specialist en staat voor je klaar.

kaart-v3-1.jpg

Meer informatie

Wens je meer informatie over het aankopen of verkopen van een woning of appartement? Of meer informatie over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

 

ger19091815071.jpg