Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verkoopbegeleiding

We begeleiden je volledig in het verkoopproces!

Bestaande bouw

Schakel een specialist in

Je woning in de verkoop zetten is vaak spannend en vergt de nodige tijd en energie. Een goed moment dus om een specialist in te schakelen. Wij bekijken de verkoop van jouw woning objectief en gaan voor de beste verkoop. Met professionele fotografie, een hoogtefoto, video, waar mogelijk een drone-opname, 360-graden-foto’s en NEN2580 plattegronden met meetrapport maken we potentiële kopers enthousiast. En is de koper gevonden? Dan regelen we alle randzaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst, een check van de concept leveringsakte van de notaris en de inspectie voor de eigendomsoverdracht.

Vrijblijvend verkoopgesprek

Of het nu gaat om een appartement, tussenwoning, hoekwoning, tweekapper of vrijstaande woning: onze betrokken woningmakelaar Irma komt graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Maak een afspraak

Je wilt onroerend goed verkopen?

Een woonhuis of appartement verkopen wij graag. We verzamelen alle benodigde informatie en bekijken referentieobjecten om een juiste berekening te maken van de te verwachten verkoopopbrengst. We inspecteren het object nog eens grondig en samen stellen we de vraagprijs vast. Hiermee hebben we alle informatie compleet en kunnen we de verkoopbrochure opstellen. Indien gewenst schakelen we voor de komst van de fotograaf nog een interieurstyliste in. En waar mogelijk wordt social media ingezet. Alles voor het beste resultaat.

Stille verkoop

Misschien wil je graag verhuizen, maar wil je niet dat de hele buurt het te koop bord in de tuin ziet staan. Wil je alleen dat écht geïnteresseerden op de hoogte zijn van de mogelijkheden van jouw woning? Een mooie manier om deze dan aan te bieden is via stille verkoop. Hierbij kies je zelf op welke manier we je woning in beeld brengen. Wel of niet via de website, met of zonder brochure of alleen via onze beveiligde database. Bij stille verkoop maken we graag discreet de optimale match en kun je net als bij gewone verkoop vertrouwen op onze uitstekende expertise. Kom in gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Wens je meer informatie over het verkopen van je woning of appartement? Of meer informatie over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

 

ger19091815071.jpg