Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Over Klijsen

Een sterk team van vijf specialisten

Agrarisch

Team Klijsen Makelaars & Adviseurs

Met een sterk team van vijf specialisten bemiddelen we in de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Deskundig en professioneel, maar altijd laagdrempelig en warm. Al 55 jaar denken we mee met onze klanten en bieden we steeds weer het maatwerk waarmee zij vooruit kunnen. Boer goed met je vastgoed!

Ard Klijsen

Directeur & NVM-makelaar / taxateur o.g. / Onteigeningsdeskundige
Werkt en wielrent graag in de polder

Marloes Heerdt

Gecertificeerd assistent-register-makelaar (ARMT)

Bart Klijsen

Marketing

Barbara van Beijnum

Commercieel binnendienstmedewerkster

Vrijblijvende kennismaking

Ook zonder afspraak kom je bij een van onze makelaars en taxateurs op de koffie. Iedere werkdag ben je van harte welkom bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar om je vragen omtrent onroerend goed te beantwoorden en je verder te helpen. Ook ben je welkom om je woonwensen persoonlijk toe te lichten of je in te laten schrijven voor je gezocht agrarisch vastgoed.

Neem contact op

Ons werkgebied

Welke agrarische mogelijkheden liggen waar? Wij weten het! Laat je verrassen door onze specialisten met jarenlange praktijkervaring op het gebied van agrarisch- en landelijk vastgoed. Wij bieden een divers aanbod in een grote regio. Daarvoor zetten we ons grote netwerk en onze ervaring binnen de verschillende agrarische sectoren in. Ook mag je rekenen op voordelen vanuit onze landelijke samenwerkingen op agrarisch gebied en landelijk wonen (Buitenstate).

Voor diverse relaties zijn wij op zoek naar landbouwgronden en totale bedrijven, bij voorkeur gelegen in de gemeenten Oosterhout, Dongen, Loon op Zand, Heusden, Waalwijk, Geertruidenberg, Drimmelen, Breda en Gilze en Rijen.

kaart-v3-1.jpg

Meer informatie

Wens je meer informatie over de aankoop of verkoop van een agrarisch bedrijf, cultuurgrond of over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

 

header-agrarisch.jpg