Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verkoopadvies of Taxatierapport?

Bij ons ben je aan het juiste adres!

Landelijk wonen

Verkoopadvies of Taxatierapport

- Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw Buitenstate? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in! Onze Buitenstate-makelaars komen graag bij je langs, zodat wij je kunnen voorzien van een goed verkoopadvies.

- Taxatierapport nodig? Bijvoorbeeld voor een hypotheekaanvraag of het oversluiten van de hypotheek? Ook dan kun je bij ons terecht! Maak een afspraak met een van onze taxateurs.

Bijzonder Buitenstate

Bijzonder Buitenstate = bijzondere aandacht voor bijzondere panden in het buitengebied. En Klijsen Makelaars & Adviseurs is dé specialist!

Maak een afspraak

Taxatierapport

Er zijn uiteenlopende redenen om een taxatie aan te vragen. (Onderhandse) verkoop van onroerend goed, het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek, een echtscheiding of overlijden en zakelijke vraagstukken. Om het juiste taxatieproces te doorlopen, gaan we graag met je in gesprek.

Zakelijke vraagstukken

Heb je een zakelijke vraag rondom onroerend goed? Ook daarvoor schakel je Klijsen Makelaars & Adviseurs in. Wij hebben Register Makelaars-Taxateurs (NVM) op het gebied van Wonen, Agrarisch & Landelijk Vastgoed in dienst. Dus ook voor fiscale taxaties en taxaties in het kader van de wet WOZ (wet Waardering Onroerende Zaken) kun je bij ons terecht. Uiteraard voldoen onze taxatierapporten aan de eisen van nu en worden deze door banken en erkende hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Meer informatie

Wens je meer informatie over het verkopen of taxeren van je Buitenstate? Of meer informatie over onze dienstverlening? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

ger19091816806-2.jpg