Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Hespelaar ong 4911 AC DEN HOUT

Prijs op aanvraag
Hespelaar  ong 4911 AC DEN HOUT Hespelaar  ong 4911 AC DEN HOUT Hespelaar  ong 4911 AC DEN HOUT Hespelaar  ong 4911 AC DEN HOUT Hespelaar  ong 4911 AC DEN HOUT
Huiskavel
Veldkavel 2,79
Agrarisch

Omschrijving Hespelaar ong DEN HOUT

Hespelaar te Den Hout

Een perceel cultuurgrond, zandgrond, gelegen nabij de Hespelaar. Het betreft één kadastraal perceel met een grootte van 27.985 m2. Momenteel is het perceel in gebruik voor het verbouwen van maïs. Het perceel grond is gelegen in het buitengebied, ten noorden, van het dorp Den Hout en ligt tussen Made en Oosterhout. Diverse uitvalswegen zijn in de nabije omgeving gelegen, zoals de A59 (Zonzeel-Oss), ten noorden van het perceel. De afwatering van het perceel is goed.

Ligging

Den Hout is een kerkdorp in de gemeente Oosterhout, (provincie Noord-Brabant) en telt 1.210 inwoners (2018). Rondom het dorp liggen de buurtschappen Hespelaar, Steelhoven (‘Stelve’), Vrachelen, Ter Aalst (‘Tralst’), en Eind van den Hout (‘Dent’). Ten zuiden ligt het Markkanaal, de Zandwinplas en de Vrachelse Heide.

Het kerkdorp Den Hout, ten noordwesten van Oosterhout, wordt gedomineerd door een opvallend langgerekte, driehoekige open ruimte: de zogenaamde Houtse Heuvel.

Door de centrale ligging, zijn de steden ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Breda vanuit Den Hout goed te bereiken via de Rijksweg A27, de A59 en de A2. Het centrum van Oosterhout met al haar voorzieningen bereikt u in enkele minuten, maar ook het centrum van Breda.

Specificaties

Details

Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
n.v.t.
Status
verkocht
Hoofdfunctie
LosseGrond
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Veldkavel
2,79
Huiskavel

Neem contact op

Meer weten over dit agrarisch object? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.