Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Rechtvaart ong 5171 TB KAATSHEUVEL

Prijs op aanvraag
Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL Rechtvaart  ong 5171 TB KAATSHEUVEL
Huiskavel
Veldkavel -
Agrarisch

Omschrijving Rechtvaart ong KAATSHEUVEL

Agrarisch percelen nabij Rechtvaart

Percelen grond met agrarische bestemming, gelegen nabij de Rechtvaart te Kaatsheuvel.
Het betreft twee kadastrale percelen, waarvan een deelperceel. De percelen hebben een respectievelijk grootte van 22.920m2 en circa 9.000m2. Totale grootte circa 31.920m2 of zo groot als na kadastrale inmeting zal blijken, waarna over- en ondermaat zal worden verrekend.
Momenteel zijn de percelen in gebruik als grasland. Type grond betreft goede zandgrond. De afwatering van de percelen is goed. De percelen grond zijn gelegen in het buitengebied, op korte afstand van het centrum. Uitvalswegen richting ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda zijn in de nabije omgeving gelegen.

Bestemming:
Agrarisch met waarden - Natuur- en Landschapswaarden;
Functieaanduiding: specifieke vorm van agrarisch met waarden - cultuurhistorisch waardevol gebied.

Ligging:
Kaatsheuvel is een dorp in de provincie Noord-Brabant en is van oudsher bekend om de schoenindustrie. Het dorp vormt samen met de kerkdorpen Loon op Zand en De Moer de gemeente Loon op Zand. Kaatsheuvel is tevens onderdeel
van de geografische hoofdregio ‘Hart van Brabant’, dat gezien wordt als toeristische regio van Noord-Brabant met diverse trekpleisters waaronder de Efteling, Nationaal Park de Loonse en Druenense Duinen en natuurgebied Huis ter Heide.

Momenteel telt de kern Kaatsheuvel bijna 17.000 inwoners (peildatum 01-01-2022). De gemeente is uitstekend bereikbaar via het wegennet. De afstand naar de A59 bedraagt een kleine 10 minuten. Vanaf de A59 heeft u directe verbinding met grote steden zoals Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch.

Specificaties

Details

Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
n.v.t.
Status
verkocht
Hoofdfunctie
LosseGrond
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Veldkavel
-
Huiskavel

Neem contact op

Meer weten over dit agrarisch object? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.