Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Tienhonderdsedijk ong 4506 HW CADZAND

€ 1.495.000 v.o.n.
Tienhonderdsedijk  ong 4506 HW CADZAND Tienhonderdsedijk  ong 4506 HW CADZAND Tienhonderdsedijk  ong 4506 HW CADZAND Tienhonderdsedijk  ong 4506 HW CADZAND Tienhonderdsedijk  ong 4506 HW CADZAND Tienhonderdsedijk  ong 4506 HW CADZAND
Perceel 4.000 m²
Inhoud 0m³
Woonopp. -
Slaapkamers 0
Bouwjaar -
Landelijk wonen

Omschrijving Tienhonderdsedijk ong CADZAND

Kavel grond, bouwkavel, gelegen nabij zee in de buurt van Knokke! Betreft kavel nr. 6, de laatste exclusieve landgoedkavel!

Bij het doen van een reactie door een kandidaat, verklaart hij/zij bekend te zijn en akkoord te gaan met het feit dat ons kantoor zijn/haar gegevens zullen verwerken en doorzetten naar de eigenaar van dit onroerend goed. De eigenaar zal dan verder contact met u opnemen.

Het beste van Knokke en Cadzand-Bad op toplocatie gesitueerd aan het mooiste deel van de West Zeeuws-Vlaamse kust; de duinen van Cadzand-Bad! Hier geniet u optimaal van de vrijheid die dit landgoed u kan bieden.

Landgoed Nooren biedt het beste van Cadzand-Bad met 6 exclusieve landgoedkavels vanaf 3000 m2. Dit alles op een 14 ha groot landgoed. Een unieke kans op toplocatie, voor wie echt vorstelijk wil wonen. Het landgoed ligt direct achter de duinen van de beroemde haaientandenstranden van Cadzand. De duinen bieden een panoramisch uitzicht over zee! Landgoed Nooren (Onderdeel van de Tienhonderd-polder) zal esthetisch de natuurlijke verbinding vormen tussen de Zeeuws-Vlaamse polders, het dorp Cadzand en de schitterende kustlijn. Centraal in het beeldkwaliteitsplan staat architectuur uit de dertiger jaren, waarmee een ongrijpbaar gevoel van klasse en grandeur wordt gecreëerd: forse kappen met grote overstekken, hoekkozijnen en bijpassend metselwerk. Dit alles in de stijl van Zeeuws-Vlaamse boerenschuren. Een architectuur die aansluit bij de traditie, kleuren en materialen van de streek. Daarnaast is er aandacht voor detail en afwerking, zoals goten en erkers.
Binnen het vastgestelde beeldkwaliteitsplan kunt u samen met uw architect naar eigen inzicht uw landhuis of villa ontwerpen. Iedere landgoedkavel op landgoed Nooren biedt ruimte voor een hoofd- en bijgebouw. Hierdoor kan iedere koper zijn eigen ideeën nastreven. De bijgebouwen van de landgoedkavels zijn georiënteerd op de toegangsweg, zodat er zo min mogelijk autobewegingen in het gebied nodig zijn. De hoofdgebouwen van de landgoedkavels zijn naar buiten georiënteerd: naar de kreek of naar het landschap. Het landgoed zelf wordt fraai vormgegeven en aangelegd met houtwallen, volop groen en een speciale toegangspoort.
Conform de bouwbepalingen in het bestemmingsplan kan er een woning tot max. 2.500 m3 gebouwd worden en 200 m2 als bijgebouw. De weg zal nog netjes worden afgewerkt.
Jaarlijks zal de eigenaar een bedrag van € 3.000,- gaan betalen aan Maison Cadzand B.V. voor het onderhoud op het landgoed, zoals voor het hek, de wegen, de lantaarns en de stroom. De weergegeven 3D tekeningen dienen voor het geven van ideeën. Deze liggen gereed ter overname, maar er dient door de koper hiervoor wel een bouwvergunning aangevraagd te worden bij gemeente Sluis.

Het mondaine Cadzand-Bad en plaatsen als Sluis, Brugge, Knokke en Oostburg heeft u hier binnen handbereik, ideaal voor de dagelijkse boodschappen en een uitgebreid gamma aan vermaak en natuur. Cadzand-Bad staat voor zon, zee en strandplezier! Bij eb is het mogelijk om van het strand, langs natuurgebied het Zwin, naar Knokke toe te lopen. Wonen dicht bij zee betekent niet alleen genieten van een mooi decor. Het draagt wezenlijk bij aan uw gezondheid. Cadzand-Bad mag sinds kort het predicaat Heilzame Zeebadplaats dragen. Cadzand-Bad heeft deze onderscheiding gekregen omdat het zeewater, het klimaat en de bodemproducten heilzaam zijn verklaard. De nieuwe jachthaven geeft Cadzand-Bad de vernieuwende uitstraling die deze moderne badplaats verdient. De jachthaven heeft ruim 125 ligplaatsen en is voorzien van de modernste faciliteiten. In het clubhuis kun je bovendien lekker eten of genieten van een drankje. Achter de kust staat u oog in oog met de Zeeuws-Vlaamse polders. Verstrooid over het landschap liggen kleine dorpen, ieder met een eigen karakter en trots zoals het artistieke Sluis en Groede, centrumplaats Oostburg met haar uitgebreide winkelfaciliteiten en natuurlijk het alom bekende Knokke. West Zeeuws-Vlaanderen heeft haar wonderlijk landelijke uitstraling behouden. Met name de kuststrook van Cadzand met de glooiende duinen vormt een oase van rust en ruimte. Het landschap rond Cadzand is getekend door de eeuwenlange strijd tegen de zee en tussen mensen onderling. De schorren en slikken, kaden en dijken zijn sporen van dit rijke verleden. Het voormalig Eiland van Cadzand is één van de oudste polderlandschappen van Europa en nog altijd herkenbaar. De weidsheid van het landschap is zeer kenmerkend voor West Zeeuws-Vlaanderen en is vanaf Landgoed Nooren te beleven.

Deze informatie is samengesteld om u een indruk te geven van het object. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze verkoopinformatie geen rechten worden ontleend. Deze informatie dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een overeenkomst tussen partijen ontstaat alleen nadat beide partijen het met elkaar eens zijn over alle onderdelen van een mogelijk tot stand te komen koopovereenkomst en de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend, ongeacht of u handelt als natuurlijk persoon of in de uitoefening van een beroep of bedrijf. Vooraf hieraan kan ieder der partijen zich terugtrekken uit de onderhandeling zonder dat de wederpartij een schadevergoeding kan eisen in welke vorm dan ook.
De eigenaar van dit onroerend goed heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u ten aanzien van ons uiteraard geen financiële consequenties heeft. Geheel vrijblijvend informeren wij u over de mogelijkheden voor de verkoop van uw eigen woning en/of bedrijf, het bestemmingsplan, bepalingen e.d. Uiteraard is het aan te bevelen om te zien of deskundige bijstand door bijvoorbeeld een NVM makelaar gewenst is. Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen.Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
verkocht
Bouwjaar
Onbekend
Vraagprijs
€ 1.495.000 v.o.n.
Woonopppervlakte
-
Perceeloppvervlakte
4.000 m²
Inhoud
0 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Voorzieningen
-

Energie

Energielabel
-
Isolatie
-
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.