Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK

Prijs op aanvraag
Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK Nabij Kasteellaan ong 5253 AM NIEUWKUIJK
Perceel 929 m²
Inhoud 0m³
Woonopp. -
Slaapkamers 0
Bouwjaar -
Landelijk wonen

Omschrijving Nabij Kasteellaan ong NIEUWKUIJK

8 OKTOBER WOONMARKT LANDGOED STEENENBURG

Op vrijdag 8 oktober a.s. gaan we vanaf 15.00 uur van start met de verkoop van de eerste 23 ruime bouwkavels in Landgoed Steenenburg!

Bouw je eigen droomkasteel
Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.

Verkoop Fase 1
De eerste fase van het project bestaat uit 25 ruime en exclusieve bouwkavels, waar jij jouw eigen ‘droomkasteel’ kunt (laten) realiseren. De bouwkavels variëren in grootte van circa 800 tot ruim 1.350 m² en bieden je dus alle ruimte om jouw droomwoning te creëren. Van de kavels zijn er 2 gereserveerd op basis van eerdere afspraken. De overige 23 kavels worden per loting verkocht binnen een globale bandbreedte van circa € 400.000 tot circa € 650.000 v.o.n.. De definitieve prijzen worden bij de start van de verkoop bekend gemaakt.

Deze kavels worden ontwikkeld door gemeente Heusden en verkocht door De Kavelwinkel van de gemeente Heusden en door Klijsen Makelaars & Adviseurs. De verkoop gaat via inschrijving gevolgd door loting door de projectnotaris. Er is gekozen voor een ruime inschrijfperiode, zodat eenieder zijn of haar keuze weloverwogen kan maken. We vertellen je er graag meer over op de woonmarkt op 8 oktober 2021.

Interesse? Reserveer een tijdvak voor de woonmarkt via nieuwbouw@klijsen.nl!
De woonmarkt vindt plaats op vrijdag 8 oktober a.s. van 15.00 uur tot 18.00 uur in Landgoed Steenenburg. Wil je aanwezig zijn bij de start verkoop? Meld je hiervoor aan bij Klijsen Makelaars & Adviseurs via nieuwbouw@klijsen.nl en reserveer een tijdvak. Geef daarbij aan of je met 1 of 2 personen komt (kinderen jonger dan 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden) en welk tijdvak jouw voorkeur heeft. Er is keuze uit een van de volgende tijdvakken: van 15.00 - 16.00 uur / van 16.00 - 17.00 uur / van 17.00 - 18.00 uur. Je reservering van een tijdvak is pas geldig na bevestiging door Klijsen Makelaars & Adviseurs.

Het kan voorkomen dat (een) tijdvak(ken) vol zit(ten). Wij zullen je dan waar mogelijk in een ander tijdvak indelen en anders vanaf 11 oktober per mail informeren over de kavelprijzen en verkoopprocedure. Tijdens de woonmarkt houden wij de geldende Corona-richtlijnen aan. Dat betekent dat je tijdens je bezoek aan de woonmarkt moet beschikken over een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app). Zonder coronatoegangsbewijs kunnen wij je helaas niet toelaten.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de woonmarkt en wel informatie willen ontvangen? Neem ook dan contact met ons op via nieuwbouw@klijsen.nl, zodat wij de projectinformatie vanaf 11 oktober aan je kunnen mailen.

Wij ontmoeten je graag op onze woonmarkt in Landgoed Steenenburg!

Tip: Maak een gratis woonaccount bij ons aan via www.nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief van dit project, zodat wij je kunnen informeren over de ontwikkelingen. Kijk ook op www.heusden.nl/steenenburg, daar staat een overzicht met veel gestelde vragen. Bovendien kun je je daar ook inschrijven voor de e-nieuwsbrieven die de gemeente Heusden en de Kavelwinkel verzenden.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, doch kunnen er geen rechten aan ontleend worden.Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
beschikbaar
Bouwjaar
Onbekend
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Woonopppervlakte
-
Perceeloppvervlakte
929 m²
Inhoud
0 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Voorzieningen
-

Energie

Energielabel
-
Isolatie
-
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.