Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Provincialeweg bij nr. 29 ong 4909 AE OOSTEIND

€ 575.000 k.k.
Provincialeweg bij nr. 29  ong 4909 AE OOSTEIND Provincialeweg bij nr. 29  ong 4909 AE OOSTEIND Provincialeweg bij nr. 29  ong 4909 AE OOSTEIND Provincialeweg bij nr. 29  ong 4909 AE OOSTEIND Provincialeweg bij nr. 29  ong 4909 AE OOSTEIND
Perceel 2.500 m²
Inhoud 0m³
Woonopp. -
Slaapkamers 0
Bouwjaar -
Landelijk wonen

Omschrijving Provincialeweg bij nr. 29 ong OOSTEIND

Bouwkavel gelegen aan Provincialeweg bij nr. 29 te Oosteind. Het betreft hier een kavel van ca. 2.500m2 op een zichtlocatie met een uitstekende bereikbaarheid.

De kavel is thans een weide / grasland met daarnaast een grote stal en boerderij. De bestemming ter plaatse is agrarisch. Verkoper vraagt de gemeente de planlocatie te laten herbestemmen naar een woonbestemming om een bouwkavel te ontwikkelen op de locatie. De naastgelegen stal zal worden gesloopt. De daarnaast gelegen boerderij zal worden behouden en zal worden gesplitst waardoor ter plaatse een twee onder een kapwoning zal ontstaan.

Het plangebied is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Oosteind (gemeente Oosterhout).

De landelijke omgeving van het plangebied kent een gemengde gebruiksstructuur waar diverse (voormalige agrarische) bedrijfslocaties, landbouwgronden en burgerwoningen zijn gevestigd.

De agrarische functies in de omgeving zijn de laatste jaren aanzienlijk afgenomen, op diverse locaties worden voormalige agrarische bedrijfsgebouwen gebruikt ten behoeve van andere activiteiten dan agrarische activiteiten.

Kenmerken

Type object: bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning
Kadastraal bekend als: Gemeente Oosterhout, sectie V, nummer 1479 (gedeeltelijk)
Grootte bouwkavel: Circa 2500 m2 of zoveel als na kadastrale inmeting zal blijken
Bestemming: Agrarisch. Gemeente is gevraagd medewerking te verlenen voor woonbestemming.
Ligging: Aan rand bebouwde kom, doorgaande weg, vrij zicht over landerijen, goede bereikbaarheid van voorzieningen en uitvalswegen. Zichtlocatie.

Bijzonderheden

- Verkoper regelt herbestemming van agrarisch naar wonen;
- Koper dient zelf de omgevingsvergunning te regelen;
- Koper kan een eigen woningontwerp realiseren;
- Mogelijkheid aanwezig voor beroep aan huis;
- De naastgelegen stal zal worden afgebroken;
- De nabij gelegen N629 is recentelijk vernieuwd waardoor de doorstroming, verkeersveiligheid en oversteekbaarheid is verbeterd.

Oosteind en omgeving
Oosteind is een lintdorp tussen Oosterhout en Dongen, ligt ten oosten van de A27 en heeft 1.210 inwoners (2021). Langs de provinciale weg vind je enkele winkels, waaronder een bakkerij, een kapsalon, dierenarts en een groothandel. Daarnaast vind je een kerk in dit gemoedelijke dorp, als ook een diversiteit aan verenigingen. Je vindt er onder meer een tennis- en voetbalvereniging, als ook een manege waar je kan paardrijden. Het dorp heeft een kleinschalige, sfeervolle basisschool St. Jan (een brede dorpsschool) met een centrale ligging te midden van het dorp. Voor middelbare scholen is in de omliggende dorpen, Oosterhout en Dongen, voldoende keuze.

Het dorp ligt gunstig ten opzichte van de A27 (Utrecht - Breda), de A58 (Bergen op Zoom - Eindhoven) en A59 (Zonzeel - ‘s-Hertogenbosch). Binnen een kwartier staat u in het centrum van het gezellige Breda met al haar voorzieningen, maar nog sneller bent u in het centrum van Oosterhout waar eveneens uitstekende winkelvoorzieningen zijn, alsmede vele sport- en recreatievoorzieningen en diverse horecagelegenheden.

Interesse of vragen? Bel ons voor meer informatie.Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
beschikbaar
Bouwjaar
Onbekend
Vraagprijs
€ 575.000 k.k.
Woonopppervlakte
-
Perceeloppvervlakte
2.500 m²
Inhoud
0 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Voorzieningen
-

Energie

Energielabel
-
Isolatie
-
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.