Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Steenovensebaan bij nr. 28 ong 4849 RC DORST

€ 410.000 v.o.n.
Steenovensebaan bij nr. 28  ong 4849 RC DORST Steenovensebaan bij nr. 28  ong 4849 RC DORST Steenovensebaan bij nr. 28  ong 4849 RC DORST Steenovensebaan bij nr. 28  ong 4849 RC DORST
Perceel 1.714 m²
Inhoud 0m³
Woonopp. -
Slaapkamers 0
Bouwjaar -
Landelijk wonen

Omschrijving Steenovensebaan bij nr. 28 ong DORST

5 VRIJE BOUWKAVELS IN OOSTERHOUT; DE WEELDE VAN WONING IN RUIMTE!!
Bij interesse dient het inschrijfformulier uiterlijk 13 juli 2023 om 09.00 uur ingevuld te zijn.

Landelijk wonen met de stad om de hoek
Dorst is een gezellig Brabants kerkdorp in het landelijk buitengebied van de gemeente Oosterhout. Ten noordoosten van Dorst ligt het buurtschap Steenoven, grenzend aan uitgestrekte natuurgebieden. Hier brengt Ruimte voor Ruimte een bijzonder plan tot ontwikkeling met een uniek eigen karakter. In de beslotenheid van een boerenerf, met een historische oprijlaan als toegang en omringd door groen, komen vijf riante bouwkavels met oppervlaktes variërend van circa 1.700 m² tot circa 4.300 m². Drie kavels hebben een eigen hobbyweide aan de achterzijde. Het is mogelijk om (een gedeelte van) Hobbyweide 1 bij te kopen. De prijs per m2 is € 15,- k.k.

Hier wonen biedt u een zee aan mogelijkheden om de woning van uw dromen te realiseren voor nu en de toekomst.

BESTEMMINGSPLAN / BOUWREGELS
In het bestemmingsplan zijn diverse bouwregels opgenomen die sturen op een kwalitatief bebouwingsbeeld, zoals de bouwhoogte, situering van de gevelrooilijn en afstand tot naastgelegen percelen. Enkele van deze regels leest u hier:
- Er wordt een bouwvlak benoemd, waarbinnen het hoofdgebouw gerealiseerd dient te worden. Er mag één woning met bijgebouwen worden opgericht.
- De plaats en begrenzing van de bouwvlakken op de kavels is zodanig dat er tussen de woningen een onbebouwde ruimte aanwezig is. Dit zorgt voor een ruime en groene opzet, met een uitstraling die prima aansluit bij het karakter van de bestaande omgeving.
- Elke kavel wordt voorzien van maximaal één inrit. Alle inritten worden 6 meter breed.
- Op iedere kavel dienen ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd. Een eventuele garage wordt daarbij niet meegerekend.
- Aan- en uitbouwen zijn ondergeschikt en gesitueerd achter de voorgevel. Bijgebouwen zijn in hoofdvorm en kap afgestemd op die van het hoofdgebouw. Er moet eenduidigheid zijn bij de nieuwe woningen.
- De kaprichtingen voor kavel 3 en 4 komen evenwijdig aan de Steenovensebaan te liggen. Voor kavels 1, 2 en 5 geldt een haakse oriëntatie. Om binnen de stedenbouwkundige opzet te refereren aan een moderne interpretatie van het boerenerf, dient de breedte-lengteverhouding van het hoofdgebouw niet minder dan 1:1,5 te bedragen.
- De dakhelling moet tussen de 40° en 55° zijn.
- Ten behoeve van de onderlinge samenhang tussen de woningen dient elk gebouw uitgevoerd te worden als één bouwlaag met kap. De toegestane bouwhoogte en goothoogte van de woning bedragen respectievelijk maximaal 9 meter en 3,5 meter. De inhoud van woningen inclusief aangebouwde bijgebouwen mag maximaal 750 m³ bedragen.
- In keuze voor materiaalgebruik heeft u een hoge mate van vrijheid voor diversiteit, met de voorkeur voor een palet dat refereert aan het landschappelijke karakter de plek.
- Vrijstaande bijgebouwen, aanbouwen en overkappingen mogen gezamenlijk niet meer bedragen dan 100 m². Ze moeten op minimaal 6 meter achter de voorgevelrooilijn van de woning zijn gelegen, waarbij tenminste één van de zijstroken naar de woning vrij van bijgebouwen moet blijven. De goothoogte is maximaal 3,5 meter en de bouwhoogte is maximaal 6 meter.

Ten tijde van het aanvragen van de omgevingsvergunning voor het bouwen worden de bouwplannen voor de woningen door de gemeente Oosterhout getoetst aan de algemene criteria uit de Welstandsnota.

KOOPSOM VRIJ OP NAAM
De koopsom van de kavels is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:
De grondkosten;
De notariskosten inzake de juridische overdracht exclusief dossierkosten notaris;
De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).

KAVELGROOTTEN
De opgegeven kavelgrootten zijn indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting.

BELANGSTELLING?
Indien u belangstelling heeft voor één van de kavels vernemen wij graag naar welk kavel uw voorkeur uit gaat. U kunt uw interesse kenbaar maken via het online inschrijfformulier op de website van Ruimte voor Ruimte (https://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/oosterhout)
Het inschrijfformulier dient uiterlijk 13 juli 2023 om 09.00 uur ingevuld te zijn.Specificaties

Overdracht

Soort woning
Type woning
Status
verkocht
Bouwjaar
Onbekend
Vraagprijs
€ 410.000 v.o.n.
Woonopppervlakte
-
Perceeloppvervlakte
1.714 m²
Inhoud
0 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Voorzieningen
-

Energie

Energielabel
-
Isolatie
-
Warm water
-

Neem contact op

Meer weten over deze woning? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.