Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verkocht: Villa Herweg/Gebint De Contreie Oosterhout

Prijs vanaf € 0 v.o.n.
Verkocht: Villa Herweg/Gebint De Contreie Verkocht: Villa Herweg/Gebint De Contreie Verkocht: Villa Herweg/Gebint De Contreie Verkocht: Villa Herweg/Gebint De Contreie

Nieuwbouw Villa op de hoek van Herweg en Gebint, prachtig gelegen aan de rand van de populaire wijk de Contreie te Oosterhout!

Unieke kans om een onder architectuur ontworpen villa te bemachtigen van maar liefst circa 1.100 m3, prachtig vormgegeven en ideaal op de kavel gesitueerd. Omdat deze moderne villa nog niet gebouwd is, kan de indeling thans nog naar wens aangepast worden (mits technisch gezien mogelijk). Zo is er bijvoorbeeld ook een mogelijkheid om alle voorzieningen gelijkvloers te maken.

In beginsel is de villa ingedeeld met op de begane grond een entree, toilet, heerlijke living met veel lichtinval door de grote raampartijen, een woonkeuken met ruimte voor een vaste kastenwand, een eiland en een grote eetkamertafel, een werkkamer, bijkeuken en inpandig bereikbare garage/berging. De verdieping kan worden ingericht met 4 royale slaapkamers, 2 badkamers, een separaat toilet, bergkast en inloopkast.

De achtertuin ligt op het westen, dus ook in de tuin genieten van de avondzon!

Interesse in dit bijzondere object? Kopen en verkopen doe je via Klijsen Makelaars & Adviseurs - Thuis in Brabant.