Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

De Contreie Fase II (15 woningen) Oosterhout

Prijs vanaf € 295.000 v.o.n.
De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen) De Contreie Fase II (15 woningen)

De Contreie fase II!

Na een succesvolle verkoop van plan de Contreie in Oosterhout, zijn we nu met de volgende fase in verkoop: 15 prachtige nieuwbouwwoningen!

Het aanbod bestaat uit:

Woningtype Goud
2 vrijstaande woningen (6,78 m x 10,74 m)

Woningtype Zilver
8 twee-onder-een-kapwoningen (5,94 m x 10,74 m)

Woningtype Brons
5 eengezinswoningen (vanaf 5,7 m x 9,54 m)

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming en -koeling
- Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
- Gasloos wonen, inclusief bodemwarmtepomp (lease of afkoop)
- Inclusief zonnepanelen

Dit mooie deelplan is gelegen aan de Ploegschaar en het Gebint te Oosterhout en wordt ontwikkeld door Roosdom Tijhuis. In collegiale verkoop bij Van de Water en Klijsen Makelaars & Taxateurs.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp
De nieuwbouwwoningen uit De Contreie fase II zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. De cv-ketel maakt plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van je woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

EPC 0
EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie de woning heeft en hoe minder energie de woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Met een EPC van 0 zijn de woningen uit dit project op de toekomst voorbereid!

Interesse? Neem contact met ons op!3 type objecten