Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Oosterhout

Prijs vanaf € 780.000 v.o.n.
Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO) Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO)

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland De Zwaaikom. Het eiland wordt omsloten door het Wilhelminakanaal en De Zwaaikom met haven. Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in De Zwaaikom.

Plan Het Boothuys bevindt zich aan de zuidelijke rand van het eiland De Zwaaikom. Hier geniet u in alle rust van het stadsleven in Oosterhout. Via de toekomstige brug bent u in slechts enkele minuten in het centrum van Oosterhout. Deze unieke locatie biedt een prachtig uitzicht het aangrenzende Wilhelminakanaal waar divers scheepvaartverkeer passeert, van plezierjachten tot binnenvaartschepen. Het eiland De Zwaaikom dankt zijn naam aan de plek waar scheepvaart kan keren, aan de oostkant van het eiland.

Door de aanleg van veel groen en diverse wandelpaden, is het overal op het eiland heerlijk verblijven. Het eiland De Zwaaikom krijgt een divers woningaanbod, van appartementen tot grondgebonden woningen.

Het gevoel van ruimte en vrijheid
De halfvrijstaande villa’s liggen direct aan het water rond het Eiland en kijken uit op jachthaven Den Ouwe Sluis. Vanaf uw royale dakterras heeft u een geweldig uitzicht op het water en de omgeving van het Eiland. Rust en ruimte komen hier samen op deze unieke plek, maar toch woont u op een steenworp afstand van het centrum van Oosterhout.

Alle woningen beschikken over een ruime kavel en voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.1 type object