Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

De Beljaart Fase 5 Dongen

Prijs vanaf € 282.500 v.o.n.
De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5 De Beljaart Fase 5

Wonen in de Beljaart: Wonen in een wijk waar groen en water het wonen zeer aangenaam maken!

Het is de laatste kans om te wonen in deze ruim opgezette, zeer afwisselende bebouwde wijk. Ook in deze fase is diversiteit, zowel in woningtype als in de overwegend eigentijds klassieke architectuur weer het uitgangspunt. De korte rijen hebben wisselende gevels, in kleuropstelling en qua dakvorm, wat elke woning onderscheidend maakt. Een aantal woningen ligt langs groenzones wat vrij uitzicht geeft en langs de Beljaartlaan vinden we een aantal "specials": volledig in lichte steen gemetselde, robuuste woningen met 3 volwaardige lagen!

De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Het eerste deel, Fase 5a, bestaat uit 26 woningen, bouwnummers. 501 t/m 505 en 536 t/m 556. De verkoop van deze fase start donderdag 14 januari 2021, om 17.00 uur. Je kunt je vanaf dat moment online inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur via vanwanrooij.nl. De inschrijving sluit op maandag 25 januari 2021 m 12.00 uur.

Fase 5a bestaat uit:
- 15 rij- en hoekwoningen
- 10 royale tweekappers
- 1 vrijstaand geschakelde woning

Het tweede deel, Fase 5b, bestaat uit 30 woningen, bouwnummers 506 t/m 535. De verkoop van deze fase start woensdag 21 april 2021, om 12.00 uur. Je kunt je vanaf dat moment online inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur via vanwanrooij.nl. De inschrijving sluit op woensdag 28 april 2021 om 12.00 uur.

Fase 5b bestaat uit:
- 22 rij- en hoekwoningen
- 6 royale tweekappers
- 2 vrijstaand geschakelde woningen

Deze duurzame woningen worden gasloos gebouwd en zéér compleet aangeboden:
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief bodemwarmtepomp
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de verdiepingen

De gemeente Dongen:
Dongen is een gastvrije en gemoedelijk Brabantse gemeente met uitstekende voorzieningen, omringd door mooie natuur. De gemeente Dongen bestaat verder uit 's Gravenmoer, Vaart en Klein Dongen. Er wonen zo'n 26.000 mensen. Het bevindt zich midden in het Bourgondisch hart van Noord Brabant en ademt die warme sfeer waarin je -ook als buitenstaander- snel wordt opgenomen. In Dongen vind je een grote variëteit aan winkels (AH, Jumbo, Aldi, Lidl), speciaalzaken en horecagelegenheden. De Jaarmarkt en de kindermarkt trekken veel mensen. Recreatiepark De Bergen en sportaccommodaties De Biezen, De Vennen en De Salamander bieden legio mogelijkheden. Het rijke verenigingsleven vindt zijn hoogtepunt in de jaarlijkse zomerspelen, waaraan bijna 3000 kinderen aan meedoen.

Het onderwijs biedt mogelijkheden van basisschool tot tweetalig onderwijs aan het VWO.

De natuur is er riant! Ten Zuid Westen van Dongen liggen reactiegebieden De Duiventoren en de uitgestrekte Boswachterij Dorst. Noordelijk liggen de Loonse en Drunense Duinen, waar je het hele jaar door lekker kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden.

Dongen ligt centraal ten opzichte van Breda en Tilburg, maar ook Den Bosch en Oosterhout zijn vlakbij. De gemeente is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft een goede aansluiting op het landelijk wegennet (N260 en de Rijksweg A27).8 type objecten