Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Kaatsheuvel

Prijs vanaf € 367.000 v.o.n.
Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij) Westwaard: 42 woningen in Kaatsheuvel (Van Wanrooij)

Heerlijk wonen in de Westwaard!

Aan de westkant van Kaatsheuvel, dichtbij het centrum en tegelijkertijd ook vlakbij de uitvalswegen naar Tilburg en Waalwijk, ligt Westwaard. Een nieuwe wijk waar de zo vaak gebruikte begrippen ‘dorps en landelijk’ echt waarde krijgen.
Een gemoedelijke buurt met een dorps, landelijk karakter. In een gebied met bomenrijen, buitenspeelruimte, fraaie wandelpaden en duurzame waterpartijen is het hier heerlijk wonen.

Op deze mooie locatie komen 42 woningen in diverse typen: 12 rij- en hoekwoningen, 26 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils dus!

Denk je aan Kaatsheuvel, dan denk je uiteraard aan de Efteling. Het dorp is er 'wereldberoemd' door geworden. Maar Kaatsheuvel is meer! Het centrum bruist van gezellige drukte door de vele bezoekers en de vele (nieuwe) initiatieven van de plaatselijke ondernemers. Met de nieuwe sportaccommodatie De Werft en Sportpark Eikendijk heeft Kaatsheuvel ook vele actieve sportverenigingen. Er is een goed winkelaanbod en voor onderwijs, lager tot middelbaar, hoeven de kinderen de plaats niet uit. Bovendien liggen de Loonse en Drunense Duinen en hun uitgestrekte natuurgebieden om de hoek. Dat betekent veel natuurplezier! Kortom, voor aangenaam wonen is Kaatsheuvel een uitstekende keuze.

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwplan? Maak een gratis woonaccount aan en abonneer je op onze nieuwsbrief via de website van Nieuw Wonen Natuurlijk Brabant.9 type objecten