Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Laagstraat 4 Dongen

Prijs vanaf € 535.000 v.o.n.
Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4 Laagstraat 4

Landelijk wonen!! Unieke kans om jouw droomhuis te bouwen op deze kavel van 2420m2!!

Deze kavel is heerlijk rustig gelegen te midden van de landerijen. Een prachtige locatie, ook ten opzichte van benodigde voorzieningen en uitvalswegen. Deze zijn allen snel en eenvoudig bereikbaar.

Na het beëindigen van het varkensbedrijf zijn op deze fijne landelijke locatie twee bouwkavels van een prettige omvang ontwikkeld. Een kavel is reeds bebouwd. De kavel met toekomstig huisnummer 4 bieden wij u te koop aan.

Er bestaat de mogelijkheid om één vrijstaande woning te realiseren met een inhoud van zo’n 750m3. Het hoofdgebouw, inclusief aan- en uitbouwen, mag een bouwhoogte hebben van 10 meter met een goothoogte van 6 meter. Bijgebouwen en overkappingen mogen een bouwhoogte hebben van 7 meter met een goothoogte van 3,5 meter (ten hoogste 50% van het zij- en achtererf met een maximum van 150m2). De bestemmingsplankaart, bestemmingsplanregels en bouwregels zijn beschikbaar in de brochure, welke wij u graag toezenden / mailen.

Mocht u na het lezen van deze informatie, de brochure en het ter plaatse bekijken van de locatie enthousiast zijn en/of nadere vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.2 type objecten