Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
27-11-2020

Aan- en verkoop van fosfaatrechten, meer dan alleen een transactie

Wil je jouw melkveehouderij (deels) beëindigen en daarom de fosfaatrechten verkopen of wil je juist de melkveehouderij uitbreiden en dien je daarvoor meer fosfaatrechten te kopen? Klijsen Makelaars & Adviseurs helpt je zowel bij het verkopen als kopen van fosfaatrechten. Door de samenwerking binnen de Fosfaatstroom tussen zeven agrarische NVM makelaarskantoren, verspreid over heel Nederland, kunnen wij bemiddelen bij de succesvolle aan- en verkoop van jouw fosfaatrechten met rechtstreekse boer-boer transactie. Er wordt een eerlijke prijs betaald en het verkoopproces is transparant, efficiënt en veilig.

Wij worden graag gezien als dé partij voor alle fosfaatrechtentransacties en daarbij staat onder andere service en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Onze ondersteuning wordt gegeven afhankelijk van jouw situatie en wensen en is daardoor volledig op maat en bij elke opdrachtgever weer uniek. Indien nodig en gewenst werken wij ook nauw samen met de accountant/fiscalist om voor jou tot een zorgvuldige, maar vooral zorgeloze juridische en fiscale behandeling van de fosfaatrechten te komen.

Ard Klijsen is sinds 1991 werkzaam bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Ard richt zich met name op het agrarisch & landelijk vastgoed en de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook is hij voorzitter van de NVM vakgroep Agrarisch en & Landelijk. Ard heeft een schat aan kennis en ervaring en weet wat er speelt; lokaal en op bestuurlijk niveau. Marlies is assistent makelaar en al bijna 4 jaar in dienst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Ard en Marlies werken doorgaans nauw samen aan de aan- en verkoopdossiers van fosfaatrechten en agrarisch & landelijk vastgoed.

Wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0162-426348 of via fosfaatstroom@klijsen.nl (www.fosfaatstroom.nl)